Círcol 54 – Club Bàsqeut Nou Esplugues 61

Derrota del cadet A a la Plana, on encara no hem aconseguit guanyar. Veníem marcats per dos partits en que vam realitzar un molt mal inici que ens obligava a anar a remolc durant tota la segona part. En aquesta ocasió, però, inici completament diferent, amb una defensa prou correcte, poden còrrer i amb un bon nivell d’encert finalitzavem els 10 primers minuts 17-12. 

Al segon quart comencen a arribar els problemes: fem un pas enrera en defensa, que permet al rival anar agafant confiança a partir de trobar situacions còmodes de tir. I no només això, sinó que a la vegada el nostre atac s’encalla, ens obsessionem amb el tir exterior i deixem de penetrar dur. Al descans empat a 27.

Al tercer quart, no aconseguim canviar la dinamica, i encaixem un parcial de 3-19 on el més greu es produeix quan deixem de jugar en equip i la vegada no defensem. Aquesta tònica es manté durant tota la segona part, ens obsessionem amb l’arbitratge i deixem de jugar intel·ligent, concedim al rival moltes segones, terceres i quartes opcions per anotar, fet que ens fa imposible canviar la dinàmica del matx. 

Tan sols destacar el bon primer quart i els molt bons dos últims minuts de partit, on l’equip apreta al límit en defensa i juga en equip i ràpid per realitzar un parcial de 12-2 final que tan sols serveix per maquillar el marcador.