Després del parentesi de dos setmanes del Pont de la Puríssima, el bàsquet català afronta les dues últimes jornades de l’any 2014. Amb l’entrada al desembre i del fred, el bàsquet ens ha donat una nova jornada intensa de partits a la secció.

   • Aquests són els resultats de la jornada
   • Resultats 13-14 desembre
    • El Preinfantil arrencava jornada en partit aplaçat el divendres guanyant a casa de les líders imbatudes, el SAFA Horta, per una diferència solvent, desplegant molt bon joc i amb un ritme intens. L’endemà a Parets, en jornada regular, el conjunt de Lluís Alarcón i Sergi Pérez van acusar l’esforç i queien a la pista vallesana.

    L’endemà al matí, l’Escola de bàsquet afrontava un altre jornada de partits. Aquest cop l’equip dels Grans jugava amb els Maristes en un nou matx dels petits més grans del bàsquet del Círcol. Un partit entretingut on hem vist de nou com es divertien i aprenien valors a través de l’esport de la cistella

    • Maristes - Escola de bàsquet

    • Nou partit dels Grans de l’Escola de bàsquet al patí de Maristes

    El Premini Mixte viatjava al camp del líder Vilassar de Dalt on es va veure superat en tot moment pel conjunt maresmenc

   • Molt bon partit del Mini B a la pista del Regina Carmelí de Rubí amb bona aportació global de tots els components de l’equip, demostrant un cop més l’evolució positiva de l’equip. Com podeu comprovar pel resultat un duel amb una altíssima anotació per part dels dos equips.

   • A Sant Josep, l’Infantil va lluitar de tu a tu durant 3 quarts amb el conjunt parroquial. A partir d’aquests instants els groc-i-liles van imposar el seu joc per endur-se el derbi de forma clara.

   • A part del derbi a la Infantil, la jornada ens deixa dos derbis més a la categoria Cadet. D’una banda, a Llefià, el Cadet B es va endur el derbi, amb el conjunt taronja. En el pitjor partit de la temporada, el Círcol va obtenir el premi de la victòria. Molts errors en defensa i en atac, manca de concentració, com demostra l’11/32 en tirs lliures, i, també, de comunicació. Tot i això, els d’Andreu Lladó, Jordi Rull i Gerard Castro van sumar la sisena victòria de la temporada. Això al matí. A la tarda, el Cadet 1 queia de forma ajustada amb la Cultural a Casagemes. Els visitants que van dominar en tot moment en l’ajustat electrònic, van derrotar als de David Aldebert i Bernat Rojo, gràcies al fet que el Círcol només va anotar 2 punts en els 6 darrers minuts del matx. El Cadet A veia com, tot i dominar fins a la mitja part, el Nou Esplugues feia un demolidor parcial de 3-19 al tercer quart que esvaïa tota possibilitat de victòria local a La Plana.

   • Cadet A - Esplugues

    • Derrota del Cadet A a La Plana davant el Nou Esplugues

    En categoria femenina, el Cadet Preferent tancava la fase prèvia de la competició guanyant al Joviat de Manresa en un duel amb alts i baixos en joc i intensitat, però, que no va perillar en cap moment. Amb aquest triomf contra l’equip bagenc, les d’Artur Grau, Maria Carreras i Ferran Viladomat acaben aquest tram de Lliga en cinquena posició i classificades per jugar les fases d’ascens al grup 1, on jugarà amb el Lleida dissabte a les 19.00 a Sant Joan de Vilatorrada. Molta sort.

    • Cadet A femení - Joviat lliga

    • Victòria de les Cadet Preferent en l’últim partit de la fase prèvia davant el Joviat de Manresa

    Abans del partit de Preferent, el Cadet B queia amb el Grup Barna, clarament amb un primer quart on es va trencar del tot el partit a favor del conjunt barceloní.

    • Cadet B femení - Grup Barna

    • Derrota del Cadet B femení, clarament amb el Grup Barna

    I després de 4 victòries consecutives, el retorn a la competició del Júnior masculí Interterritorial no va ser positiu. A la pista del Ronçana va veure com el potencial físic dels vallesans, el propi desencert i la manca de concentració del Círcol feia que no sumessim el triomf. Amb un parcial d’entrada de 20-6 i un 20-9 al tercer quart, els locals van liquidar el duel, davant d’uns badalonins que anaven a remolc de les escomeses del Ronçana. El Júnior femení va estar només a dos punts d’aconseguir la primera victòria a la Interterritorial. El seu rival a la tarda de diumenge a La Plana, el Lleida va estar més encertat als instants finals del partit. La bona evolució que es veu des de fa setmanes es va tornar a veure. Seguint així, la victòria no trigarà a arribar. El Júnior 1 veia com als últims instants se li escolava dels dits la victòria contra el Lliçà.

    • Júnior femení - Lleida

    • Molt bon partit tot i la derrota del Júnior femení, a casa, davant el Lleida

    A casa del Cubelles, el Sots21 del Círcol va remuntar el partit a la pista de la via del Garraf, en una millora de joc al tercer quart i amb el factor afegit que els locals van acabar el partit amb només 4 efectius a pista a causa de l’acumulació de faltes.

   • El Sots25 A perdia el segon partit de la temporada. Ho feia a La Plana davant l’IPSI barceloní, i com el dia del CEISSA, on es va sumar la primera derrota de la temporada, es feia de forma ajustada, amb un triple dels barcelonins als últims segons que desfeia l’empat al marcador. Al mateix temps, el Sots25 1 completava el doble Círcol – Cultural a Casagemes, amb victòria en un partit clarament dominat pels de Santi Rodríguez. 

   • Igual que el Júnior, després de 4 victòries seguides, el Sènior va patir una severa derrota a la pista del SESE, al Municipal de Virrei Amat. En un mal partit dels de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín, els barcelonins van imposar el seu ritme travat que impossibilitava el joc de transicions ràpides i elèctric d’un Círcol que mai es va trobar còmode a pista.

   • SESE - Sènior A

    • Derrota amb mal partit del Sènior A a la pista del SESE

    El Sènior B, jugava, gairebé a la mateixa hora a Les Franqueses on treia un ajustat triomf. I qui està amb ratxa victoriosa és el Sènior femení. Si fa dues setmanes derrotava a les invictes Argentona, i la setmana passada guanyava a domicili, diumenge a La Plana, derrotava al tercer classificat, el Sant Quirze, en un partit on van anar de menys a més tant en el tampteig a l’electrònic com en el joc, on van tornar a donar gala que amb tot el conjunt aportant poden fer grans partits com el d’aquesta setmana. Les noies de Sergi i Xavi Garcia acumulen ja tres victòries consecutives que les han fet escalar de la novena a la vuitena posició de la taula.

    • Sènior femení

    • Gran victòria, la tercera consecutiva de les Sènior davant el Sant Quirze

    Tornada de pont i penúltima jornada de 2014. L’any s’acaba, però encara ens queden moltes emocions per viure en aquesta temporada 14/15. De moment, la setmana que ve, tancarem el 2014 de bàsquet.

   • Fins la setmana que ve

   • Salut i cistelles