• Círcol 82 – 81 Grup Barna
  • Nova victòria in extremis del primer equip davant el líder del grup, el CB. Grup Barna, de nou amb una gran remuntada dels jugadors de Francesc Castellet.
  • El partit començava amb petits avantatges pels visitants, la pressió plantejada a mitjans del quart obria una petita escletja (9-14), però el Círcol de la mà de Xesco Gotzens i Joel Temprano era capaç de mantenir-se dins el partit, arribant amb 4 punts de desavantatge (18-22) al final del primer període. El segon quart el va dominar a plaer l’equip barceloní, el Círcol no trobava cistella mentre que els locals es trobaven còmodes anotant aprop de cistella, amb segones opcions, i amb encert en el tir exterior, agafant una renda de fins a 17 punts. El Círcol va ser capaç de reaccionar als 2 darrers minuts, i després de temps mort, gràcies a un parcial de 7-0, retallava diferències. El Grup Barna anotava un triple sobre la botzina que deixava el 33-46 al descans.
  • A la represa, els locals van sortir amb les piles carregades, i amb un parcial de 12-0 tornaven a entrar al partit. La bona defensa i l’encert en el tir animava a l’equip i al públic fins al punt de cap girar el partit amb un gran parcial de 26-11, per arribar 59-57 al final del tercer període. Al darrer quart es van viure 10 minuts de frec a frec, amb el Círcol manant al marcador fins als darrers 2 minuts, moment en que els visitants gràcies a ràpides accions de Rabasseda capgiraven el partit. A falta de 20 segons i després d’un tir lliure anotat per Marc Maldonado, el Círcol disposava de la darrera acció per endur-se el partit, i Enric Nogales (que tornava a l’equip després de 2 mesos i mig lesionat) amb una penetració amb força va ser capaç d’anotar per posar als nostres per davant (82-81). Els visitant no van ser capaços d’anotar als darrers 4 segons que restaven i el Círcol va endur-se una victòria important davant del líder a una Plana plena com de costum.
  • Amb aquesta victòria el Círcol finalitza l’any amb un balanç de 8-5, 5é a la classificació. Gran primera part de la temporada d’un equip que estrena categoría i que pel moment ens ha fet gaudir a molts dels partits disputats a casa. Esperem que les victòries continuin arribant el proper any!