Hem passat ja l’última jornada de l’any 2014 al bàsquet català. Així doncs hem viscut ja als diferents equips de la secció els seus últims partits. Els últims bàsquets d’un gran any 2014 pel bàsquet de Can Cartrons.

 • L’últim bàsquet de 2014, on es tancava la fase prèvia als diferents Campionats de Promoció de la Federació Catalana, l’hem viscut en el context d’un munt de derbis molt interessants. Cronològicament el Cadet B és el que iniciava aquesta jornada de derbis dissabte ben d’hora a La Plana. Els d’Andreu Lladó, Jordi Rull i Gerard Castro van vèncer a l’Ademar per 81 – 54 en un partit en que el Círcol va dominar de principi a fi però en que el joc va ser inconstant. Gran primera fase del Cadet B

  • Cadet B - Maristes
  • Victòria del Cadet B davant Maristes
 • Tot seguit a Llefià, el Mini A guanyava al conjunt taronja amb un resultat solvent però en un partit sense brillantor. Va dominar en tot moment, però, sense haver d’apretar molt l’accelerador per vèncer al seu rival.

  • Llefià - Mini A
  • Victòria a domicili del Mini A al derbi amb el Llefià

  A la mateixa hora, el Mini B seguia la seva bona evolució de joc constant malgrat la derrota davant d’un Joventut molt superior físicament. No seria l’únic derbi que tindria el dissabte, l’entrenador Jordi Garcia. Al matí amb el Mini B – Joventut. A la tarda, juntament amb el seu ajudant Albert Chalmeta, dirigia el seu Júnior 1 a Sant Crist en el derbi amb el Cultural. Després d’un primer quart igualat, un parcial global de 4-13 al segon període semblava que començava a desequilibrar el partit. Però a la represa els locals van tornar a igualar el matx, ràpidament. Últims 10 minuts d’igualtat fins que en els instants finals, la combinació d’errors propis i encert final donà el triomf a la Cultural.

   • Cultural - Júnior 1
  • Derrota del Júnior 1 amb la Cultural al derbi a Sant Crist

  L’Escola de Bàsquet tancava 2014 en partit dels Petits a Santa Coloma davant la Penya dins la Trobada de bàsquet al Coŀlegi Verge de les Neus.

 • El Premini tancava 2014 amb derrota davant el Premià de Dalt, en un duel on el Círcol va sortir adormit i ho va pecar en els dos primers quarts on els maresmencs van obrir el primer forat. Malgrat la bona reacció de l’equip badaloní, on van poder mantenir marges, a partir del sisè quart el Premià va tancar el partit al seu favor, eixamplant les diferències fins als 34 punts finals.

 • El Preinfantil ho feia amb victòria davant l’Escola del Carme en un bon partit de les jugadores del Círcol, amb molta igualtat i un bon tram final.

 • El Cadet 1 perdia al camp de l’UB Mir, en un molt bon treball defensiu dels de David Aldabert i Bernat Rojo que van evitar que la diferència final de 27 punts s’incrementés davant d’un equip molt superior fisicament.

 • L’últim bàsquet de 2014 també va ser en una final. El Cadet Preferent Femení disputava dissabte a la tarda, a Sant Joan de Vilatorrada, a partit únic, davant el Lleida, la fase d’ascens al grup 1 i la possibilitat d’estar entre els 8 millors equips de Catalunya de la categoria. Malauradament no es va poder complir el somni de les d’Artur Grau, Maria Carreras i Ferran Viladomat, que estan fent una grandiosa temporada, malgrat tot. El partit va començar molt igualat amb un lleuger aventatge del conjunt de la Terra ferma al final del primer quart. Un segon període extraordinari del Círcol, que va fer un parcial de 2-15, va donar el màxim avantetge a l’electrònic a les badalonines, a l’arribada al vestidor (32-23). A la represa, el Círcol, manté distàncies fins que a manca de 8 minuts pel final del partit, la lesió d’una de les components del Círcol descentra a les nostres jugadores que no poden sobreposar-se a aquest fet desgraciat, cosa que fa que el Lleida remunti i forci la pròrroga. Al temps extra, les del Segrià es mostren superiors i guanyen el partit, i per tant aconsegueixen mantenir plaça al grup 1 de la Preferent Cadet. Així doncs, el Círcol jugarà després de les vacances de Nadal al Grup 2 de la màxima divisió de la categoria, com ara, on s’hi afegirà el Sant Fruitós i la UE Mataró. Ànims i sort

 • A part, aquesta intensa tarda de dissabte ens deixà per concloure 2014, la derrota del Cadet B femení a L’Hospitalet, en un bon partit que les noies de Jaume Lleal, Clara Navarro i Roser Franquesa, van afrontar amb només 7 efectius i els triomfs ajustats del Sots 25 1 a Cabrils i del Sènior femení a Premià de Mar, el quart consecutiu, en un duel ajustat i de poca anotació. El Cadet A estrenava el diumenge de bàsquet i tancava 2014 amb una victòria contundent a la pista del Laietà en el millor partit del que portem de temporada.

  • Cadet Preferent femení - Lleida
   • Les Cadet Preferent no van poder accedir al grup 1 després de perdre la final amb el Lleida a Sant Joan de Vilatorrada

   La gran notícia de la jornada és la primera victòria de la temporada del Júnior femení al camp del Lima Horta barceloní. Després de moltes jornades amb derrotes en partits molt ajustats, l’equip es mereixia el premi de la victòria. I va arribar, just abans de l’aturada nadalenca, en un partit molt seriós de les jugadores de Gerard Castro, que van mantenir el cap fred als últims instants per emportar-se un triomf molt merescut.

 • Dues cites van coïncidir a la mateixa hora del diumege. D’una banda, la derrota del Júnior Interterritorial masculí, a casa, davant el Vilassar de Mar. El conjunt de Ricard Santiago, Gerard Puerto i Aleix Sànchez, que guanyava 26-9 al final dels 10 primers minuts va veure com els maresmencs en 30 minuts eixugaven la diferència i amb un parcial de 9-23 s’emportava el duel cap al Maresme. De l’altre, la victòria al Guinardó, del Sots25 A a la pista del conjunt barcelon, remuntant un parcial de 22-6 en contra de la primera meitat.Júnior A - Vilassar de Mar

  • Derrota, a La Plana, del Júnior A davant el Vilassar de Mar

  El Sènior B concloia 2014 amb una important victòria davant d’un rival directe com és l’Ametlla del Vallès. Partit preciós amb alternances continues de joc i marcador, que es va resoldre favorablement als interessos locals gràcies a una pilota recuperada i cistella posterior a manca de 20 segons per la conclusió del matx

  • Sènior B - Ametlla del Vallès
  • Victòria in extremis del Sènior B amb l’Ametlla del Vallès

  L’últim bàsquet de 2014 va ser davant del líder. El diumenge a la tarda, davant d’un gran ambient Círcol a La Plana, el Sènior A rebia el capdavanter del Grup 2 de la Regal Copa Catalunya, el Grup Barna. Després d’un primer quart igualat, un parcial de 15-24, el resultat parcial del segon quart, donava un ampli marge als barcelonins, que guanyaven de 13 punts al descans. A la tornada de vestuaris el Círcol va fer un parcial de 12-0 per igualar el partit en poc més de 3 minuts. A partir d’aquí, igualtat absoluta fins al final del partit. Una entrada a cistella d’Enric Nogales a escassos segons de la botzina final, segellava un triomf èpic, amb remuntada inclosa, novament, i davant el líder. Mencionar un cop més el gran ambient a les grades de La Plana. Gràcies pel suport

  • Sènior A - Grup Barna
  • Remuntada de 17 punts i gran victòria del Sènior A davant el Grup Barna

  L’últim bàsquet del 2014 al Círcol, el va fer el Sots21 Preferent. Després del Sènior A, un altre enfrontament amb el Grup Barna tancava la jornada i l’any al bàsquet del Círcol. I ho feia amb una derrota clara, en un partit on en cap moment el Círcol va poder portar al seu terreny. El conjunt del barri del Clot de la capital catalana va dominar en tot moment.

  • Sots21 - Grup Barna
  • El Sots21 Preferent es va veure superat en tot moment pel Grup Barna

  Així doncs tanquem de forma oficial un gran any 2014. És l’any de l’ascens a Copa Catalunya del Círcol; el de les visites internacionals de la Universitat Caltech de Califòrnia de la NCAA americana, que va jugar un amistós amb el Sènior o el de l’Acadèmia Caland holandesa, per jugar tres amistosos amb els nostres equips; el de dos equips a Preferent, el Júnior en l’últim tram de la temporada passada, i el Cadet A Femení, en aquest inici de temporada 14/15; el de l’ascens del Júnior femení a Interterritorial; el del renascut Sènior femení; el d’una Escola de Bàsquet que ha tornat amb més força que mai i més nens; i de tots els equips del Círcol que han après i evolucionat tant al llarg d’aquests 365 dies.

 • Abans d’acabar l’any però tindrem alguns equips de la secció jugant tornejos nadalencs com els dos Minis al tradicional Torneig de la Seu, just després de Nadal o l’infantil i el Preinfantil al Torneig d’Arenys. En l’arrencada del nou any tindrem alguns amistosos com els de l’Escola de bàsquet que tindrà dos partits, el primer cap de setmana de l’any, el del Júnior masculí Interterritorial a la pista de l’UBSA, el Torneig de Mataró en categoria Cadet on participarà el Cadet Preferent o la participació del Sènior A al Memorial Jordi Sabater a la Bisbal d’Empordà juntament amb l’equip amfitrió, el Quart i l’Onyar

 • Esperem, doncs, explicar-vos durant el 2015 més bones notícies per la secció de bàsquet del Círcol Catòlic de Badalona. Des d’aquí us desitgem unes Bones Festes de Nadal i un molt bon any 2015.

 • Fins aleshores

 • Salut i cistelles