• UB MIR 68 – Círcol 41
  • Dissabte pel matí, juguem d’hora, a les 10:30. L’equip rival era un equip superior físicament i a casa ens passessin per sobre amb massa facilitat, no va ser el nostre millor partit. Sabem que si volem tenir opcions hem de sortir al 200% i enganxar-los desprevinguts amb un excés de confiança i aguantar el ritme tot el partit, el nostre major problema.

  • El primer quart es manté igualat nou minuts, les expectatives es complien. Fins l’últim minut només perdíem d’un, però un parcial de 5-0 fa que el quart acabi 7-13, però havíem sortit molt bé.

  • Al segon quart comencem a badar en defensa, enllacen un parcial de 10-0, tots els seus bàsquets són fàcils, tallen sols i tiren sota l’anella. Demanem temps mort. Sembla que espavilem, però no; cada cistella nostre suposa que ells en facin quatre. El quart acaba 27-12, pel que marxem al vestidor 40-19.

  • Marxem al vestidor perdent de 21 però amb l’esperança de poder refer-nos. Sabem que l’única carta que ens queda és la defensa i la hem de jugar el millor que podem.  

  • El tercer quart el juguem increïblement bé, defensem molt fort, robem pilotes, agafem rebots, etc. Els atacs també els juguem bé, tirem quan hem de tirar, la passem quan la hem de passar, tot ben fet i executat. L’encert no ens acompanya i ells també juguen bé, el quart anava 10-14 quan ells anoten un triple sobre la botzina pel que guanyem el període 13-14, la diferència segueix sent gran.

  • Comencem el quart període 53-33 però molt motivats. La diferència es manté vuit minuts, el temps s’esgota. Aleshores ells enllacen un 6-0 que acaba de decidir el matx. El quart acaba 15-9, el partit 68-41.

  • Hem perdut, però hem defensat molt bé tota la segona part, en la primera han fet 40 punts, en la segona només 28. Avui hem vist on seríem capaços d’arribar si estiguéssim concentrats els 40 minuts, però aquests objectius no s’assoleixen d’un dia per l’altre, hem de seguir treballant. Per últim, agrair a l’infantil Adrià Martín que hagi vingut a Montcada i Reixac a fer-nos un cop de mà.