• CB Cabrils 52 – Círcol 57

  • L’equip tancava l’any 2014 amb el propòsit de sumar la setena victòria a la lliga a la pista del CB Cabrils, un equip de la part baixa de la classificació però capaç de competir la majoria de partits i aquest no va ser una excepció. El Círcol aconseguia una massa patida victòria per 52 a 57 a una pista on poden haver sorpreses durant la temporada.

Un primer quart molt fred on els nostres no aconseguien imposar el seu ritme, intercanvi de cistelles i la manca d’encert dels locals des de la línia de tir lliure feia que el resultat fos de 10 a 12 al final dels primers minuts.

El segon quart l’equip local va sortir molt més endollat al partit i va etzibar un parcial de 6-0 d’inici però el Círcol seria capaç sobretot de la mà d’un inspirat Carles Martí de tornar el mateix parcial i continuar dins el partit. Els darrers dos minuts de quart el Círcol va rebre un parcial de 7-1 que feia que el Cabrils obrís una escletxa al marcador, 29-21 a falta d’un minut per arribar al descans. Un triple de Jordi Ferro posaria el 29-24 final per enfilar els vestidors.

Es preveia un partit molt igualat i que l’equip s’hauria d’enfundar la granota de treball més que mai per treure’l endavant. Un bon tercert quart, amb un parcial total de 9-16 feia que el Círcol capgirés el resultat advers, gràcies sobretot a un parcial d’1-9 durant els quatre minuts finals de quart. Un quart marcat per l’anotació de Jordi Querolt i un parell de triples de Josep Gasull i l’adrianenc Enric Abenoza.

El quart quart començava malament pels nostres nois, amb un parcial ràpid de 4-0 que seria contrarestat immediatament per dos triples consecutius del nostre deu i de Carles Martí, que tornaria a firmar un gran quart. Des del 43-42 a falta de sis minuts, el Círcol sempre aniria per davant al marcador però sense acabar de sentenciar el matx. I es va haver de suar fins el final per treure la victòria i marxar de vacances de Nadal amb els deures fets.

Agrair l’ajut setmanal i el seu debut al partit de l’Adrià Puerto, jugador del sots 21.

Anotadors:

  • Jordi F. (10), Manel R. (2), Héctor F. (-), Adrià P. (-), Adrià F. (-), Enric A. (6), Jaume B. (6), Guillem F. (2), Carles M. (12), Daniel E. (-), Jordi Q. (14) i Josep G. (5). 6 triples: 2 Enric A., Jaume B., Jordi F., Carles M. i Josep G.

  • Proper partit a casa serà a LA PLANA diumenge 11 de gener contra Llefià, derbi sempre complicat on hem de seguir la bona línia de treball malgrat l’aturada nadalenca.