Círcol 52 – Club Bàsquet Sant Celoni 65

  • Primer partit de l’any 2015 per al Júnior 1 va deixar bones sensacions en molts moments del partit, en d’altres en canvi, excés de conformisme.

  • El primer quart va seguir la tònica dels darrers partits, encert i accions molt ràpides que juntament amb bones accions defensives permetia arribar al final dels primers  deu minuts amb 8 punts d’avantatge per als locals (20-12). Al segon període el canvi a defensa zonal  del C.B Sant Celoni els va forçar males accions d’atac del Círcol i accions de bàsquet fàcil per als visitants que en un tres i no res van capgirar el marcador, 27-31 al descans.

  • Al tornar de vestidors els jugadors badalonins van augmentar el nivell defensiu i malgrat les accions ofensives ja no eren tan clares com al primer quart van poder posar-se un altre cop per davant al minut 8 (40-38), moment en el que l’encadenament de pilotes perdudes a primera línia i tirs en males situacions van propiciar un parcial 0-9 per acabar el període, amb el que el Círcol acabava els deu minuts com si no haguessin fet res positiu (40-47).

  • Durant el darrer quart, els visitants van ser capaços de mantenir la distància al marcador, malgrat els intents del Círcol de reduir la diferència. La incapacitat de tornar a forçar males decisions des de la defensa al C.B Sant Celoni, la falta d’encert sota cistella i la mala pressa de decisions en d’altres i van fer-ho impossible.