• AESC Ramon Llull 82 – 57 Círcol
  • Contundent derrota del primer equip a la pista de l’AESC Ramon Llull, en un partit dominat pels locals durant els 40 minuts.
  • Els jugadors de Francesc Castellet no van competir en el primer partit de l’any 2015, tot i tractar-se d’una pista complicada i d’un equip de gran qualitat, el Círcol no va mostrar-se encertat ofensivament i la falta d’agressivitat defensiva va condemanar l’equip a la derrota.
  • El partit començava igualat, amb intercanvi de cistelles a ambdós costats, però els locals mantenien l’encert fins al final del període per marxar d’11 punts (28-17) al final dels 10 primers minuts. El segon període va estar molt més igualat (17-16), tot i que els barcelonins van estirar l’avantatge fins als 17 punts, però els nostres van reaccionar abans del descans per reduir diferències.
  • A la represa, l’encert dels locals es mantenia, i la diferència s’ampliava fins als 19 punts al final del quart, amb un gran Ignasi Serra (22 punts) els barcelonins dominaven el rebot a ambdues cistelles, disposant de segones i terceres opcions que ampliaven la diferència al marcador (67-48). El darrer quart no va tenir més història, i el partit finalitzava amb un important correctiu, 82-57.
  • El Círcol rebrà el Sant Andreu de Natzaret el proper Diumenge a la Plana per tancar la primera volta.