• Després de les vacances de Nadal i aquestes dues setmanes de descans ha tornat l’activitat ofícial al bàsquet de casa nostra. Ho ha fet a mig gas, ja que, no serà fins la setmana que ve que s’iniciarà la fase regular, als diferents Campionats de Promoció de la Federació Catalana.

 • Abans, però, de repassar què han fet els nostres equips en la primera jornada oficial del 2015, permeteu-nos fer una mirada ràpida al què va fer la secció de bàsquet del Círcol durant les vacances de Nadal. Perquè hi ha hagut activitat en forma de tornejos nadalencs i amistosos, al llarg d’aquesta aturada.

 • Primerament, però, donar les gràcies a tots els organitzadors d’aquests tornejos i als equips que han tingut la gentilesa de convidar al Círcol a participar en aquests partits.

 • Torneig Mini La Seu

 • Foto de grup del Mini A, que juntament amb el B, va participar al Torneig de Nadal a La Seu d’Urgell

 • Just després de Nadal, els dos equips Minis del club participaven al tradicional Torneig de Nadal a La Seu d’Urgell, fent un molt bon paper i donant bona imatge al llarg dels 4 dies que va durar el Torneig. El Preinfantil i l’Infantil disputàven el Torneig d’Arenys, on l’Infantil va quedar subcampió en caure davant la Penya a la final.

 • Torneig Arenys Infantil

 • L’Infantil va quedar sotscampió del Torneig d’Arenys

 • Amb l’arribada de l’Any Nou, s’intensificà l’activitat de la secció per encarar ja la primera jornada oficial del 2015. Els dos equips de l’Escola de bàsquet disputaven els primers partits de l’any a Ausiàs March, en el context del Torneig de Nadal del Sant Andreu de Natzaret. Un torneig on també hi va participar el Cadet A i el Sots21 Preferent. El Preinfantil jugava el Torneig del CB Sant Antoni-Poble Sec de Barcelona. Les Cadet A Preferent disputaven el 18è Torneig de la UE Mataró. El Júnior A disputava un amistós amb l’UBSA al Sant Gabriel de Sant Adrià de Besòs.

 • Torneig Mataró Cadet A femení

 • El Cadet Preferent Femení va participar al Torneig organitzat per la UE Mataró

 • Finalment, el Sènior A viatjava a la Bisbal d’Empordà per disputar el Memorial Jordi Sabater, organitzat pel club de la capital del Baix Empordà. Fent un gran paper, el conjunt de Francesc Castellet va arribar a la final d’aquest torneig, jugat en format F4 (on també hi van participar l’equip amfitrió i l’Onyar de Girona), que va jugar amb el Quart, equip de la Lliga EBA de la capital gironina, i que va perdre, després d’una pròrroga

 • Torneig Bisbal Sènior A

 • Salt inicial de la Final del Memorial Jordi Sabater entre el Círcol i el Quart

 • A part, dir-vos que el 2 de gener, la secció va organitzar un Clínic pels entrenadors de la casa sobre Metodologia aplicada al bàsquet, a càrrec de Joan Cortés, Responsable de l’àrea de Formació de la Federació Catalana de Bàsquet. Moltes gràcies també al senyor Cortés per aquesta xerrada amb els nostres entrenadors que, de ben segur, serà de gran utilitat pel futur, en la formació dels tècnics de cara a dirigir els seus respectius equips.

 • Clínic Joan Cortés

 • Imatge del Clínic sobre Metodologia impartit per Joan Cortés, el passat 2 de gener 

 • I així vam arribar, al passat 10 de gener, data en què la pilota es tornava a posar en joc de forma oficial. Aquests són els resultats de la primera jornada oficial Círcol del 2015

 • Resultats 10-11 de gener

 • La tarda del dissabte va ser un autèntic carrusel de bàsquet i Círcol en molts punts de la geografia catalana.

 • A Tarragona, la fase regular a la Cadet Femení Preferent B s’iniciava amb un Clàssic. I és que era la quarta vegada a la temporada que CBT i Círcol s’enfrontaven aquesta temporada. El primer va ser un amistós a l’agost, amb victòria Círcol. Les badalonines es van endur, també, els dos duels oficials de la fase prèvia. Dissabte, però, van ser les tarragonines, qui, al Serrallo, van guanyar el partit. Les dues importants baixes que arrossegava el Círcol, van pesar molt, i ho va aprofitar el CBT, per emportar-se un partit que van dominar en tot moment, i que van aprofitar els errors defensius i ofensius que va generar el conjunt d’Artur Grau, Maria Carreras i Ferran Viladomat, incapaços de superar la pressió tota pista que van proposar les locals.

 • A Parets, el Júnior masculí Interterritorial, després de 2 derrotes consecutives, estrenava el 2015 amb una solvent victòria, a la pista del conjunt vallesà. Un cop més, van pecar d’irregularitat, amb bons moments de joc, com va ser l’arrencada i el tercer quart del partit, amb moments de relaxació com el segon i el darrer període del matx.

 • Al Pavelló de la Colina de Montigalà, a tocar de Santa Coloma, el Sots25 A va tornar a sumar victòria davant del Neus. Un valuós triomf que els fa empatar, amb 9 victòries, a la tercera plaça de la classificació amb el Coll, i a sobre amb un partit menys que el conjunt barceloní. Felicitats.

 • A Llinars del Vallès, el Sènior B va patir la tercera derrota de la temporada, en un duel, amb marcador ajustat, on el conjunt de Sergi Garcia i Oriol Bosom es va mostrar molt irregular en joc i dinàmica. Després d’arribar al descans amb un desavantatge de 17 punts, el Círcol va remuntar fins a situar-se a només dos punts dels locals. Finalment, però, tot i l’esforç, la remuntada no es va poder culminar i el Círcol va tornar a casa amb la derrota al sarró.

 • Finalment, aquesta tarda de dissabte intensíssima, es tancava a l’Estació del Nord de Barcelona, amb un doble enfrontament Ramon Llull – Círcol. En aquest particular indret, reconvertit en Poliesportiu, la cara va ser pel Sots21 Preferent que va resoldre l’enfrontament al seu favor gràcies a un bon final de segon quart i a la sortida de vestidors on van trencar la igualtat que fins al moment imperava a l’electrònic. La creu, la trobem a continuació, amb el partit del Sènior A que es va veure superat per un Ramon Llull, just vencedor que va dominar en totes les facetes del joc al Círcol.

 • Ramon Llull - Sots21

 • Victòria del Sots21 Preferent a l’Estació del Nord de Barcelona, la pista del Ramon Llull 

 • Tot això a la tarda de dissabte, que ens deixava una matinal de diumenge amb tres cites a casa.

 • D’una banda, a Pomar, on el 2015 va començar deixant bones sensacions al Júnior 1 de Jordi Garcia i Albert Chalmeta. I és que el Sant Celoni, el líder de la Lliga, es va haver d’esforçar de valent per superar a un molt combatiu Círcol, que va dominar el marcador als primers instants del matx i que no va donar el braç a tórcer fins al darrer quart, on el desencert local va fer que els vallesans s’acabéssin de desenganxar dels badalonins.

 • D’altra banda, a La Plana, vam tenir una doble cita, que va acabar amb molt bones notícies pel Círcol. Tant el Sots25 1 primer, al derbi amb el Llefià, com el Sènior femení després, contra el Torelló, van sumar dos valuosos triomfs. Anem a pams.

 • El derbi amb el conjunt taronja, va ser incert i emocionant en tot moment i no es va decantar a favor del conjunt de Santi Rodríguez fins al final. I és que els llefianencs, que es presentaven a La Plana amb només 8 efectius, van lluitar en tot moment i retallaven en tot moment, qualsevol avantatge, que el Círcol administraven. No va ser fins al final, quan els nostres van certificar el triomf.

 • Sots25 1 - Llefià

 • Ajustat triomf del Sots25 1 davant del Llefià a La Plana

 • I a continuació, les Sènior, amb un extraordinari partit que van dominar des del minut 1, van derrotar al Torelló clarament, sumant així, la cinquena victòria consecutiva de la temporada. Les osonenques van anar a la deriva en tot moment a La Plana, enfront un Círcol que va començar amb un 9-0 inicial, marge que va anar mantenint fins al descans. A la represa, les de Sergi i Xavi Garcia, van acabar de trencar el partit des de la línia dels 6’25. Van estar molt serioses i concentrades fins al final encaixant només 39 punts. El Sènior femení continua, doncs, traduïnt en victòries la bona evolució que fa temps que s’evidencia als entrenaments i als partits. En termes de classificació, l’equip ha passat de la novena plaça, que ocupava el 22 de novembre, quan es va guanyar l’Argentona, encetant la ratxa, fins a la setena actual, empatats amb el Roda, sisè classificat. Moltes felicitats.

 • Sènior Femení - Torelló

 • Cinquena victòria consecutiva del Sènior Femení, aquest cop davant el Torelló.

 • Bona evolució que també marca en positiu, fa jornades, les Júnior, malgrat la derrota a Caldes, que tancava la primera jornada oficial de 2015 en clau Círcol. Les de Gerard Castro i Patrícia Mata van anar a remolc durant tot el partit, arribant a perdre de 18 punts a l’inici del darrer acte, i tinguent moltes dificultats tant en atac com en defensa. La bona acttitud del final del partit va permetre una remuntada, on el Círcol es va posar a només dos punts de les valllesanes a l’electrònic, a manca de 2 minuts. Però al final un parell d’accions individuals del Caldes va fer que la victòria es quedés al Municipal Les Cremades de la població del Vallès Oriental

 • El Círcol ja ha deixat enrere el Nadal i ja s’ha tornat a posar en marxa amb la disputa de la primera jornada del 2015. I la setmana que ve tots els equips del Círcol entren en competició. Els torrons ja estan ben païts.

 • Fins la setmana que ve

 • Salut i cistelles