CN Caldes 60 – Círcol 53

Justa derrota a la pista del Caldes, davant un rival que ens ha exigit molt, i que en certs moments no hem estat a l’alçada.

Comencem el partit molt fredes, ens costa creuar la pista amb velocitat, cometem moltes violacions forçades per una forta defensa de les locals, i a darrera estem molt toves. Després d’un primer temps mort, però, aconseguim millorar molt en defensa, permeten que ens anotin tan sols 3 punts en 5 minuts i acabant els primers 10 minuts 16-13. 

Al segon període tornem a fer una mala sortida defensiva, però en aquest cas, acompanyada també per un atac molt travat, trobant poques accions clares de tir, i tenint uns percentatges molt baixos d’encert, fet que ens porta a un -11 al descans.

A la represa intentem fer una sortida molt agressiva per tal de posar-nos ràpidament en el partit, i si bé en un primer moment ho aconseguim, poc a poc tornem a encallar-nos i les locals amplien la seva diferència punt a punt. La tònica de la segona meitat no canvia, i arribem a estar 18 punts per sota a falta de 7 minuts. Una vegada més, però, si una cosa no es pot retreure és l’actitud de l’equip, que lluny de tirar la tovallola hem seguit treballant fins arribar a retallar la diferència fins als dos punts. Als darrers dos minuts, però, dues individualitats del Caldes han decantat la balança amb el definitiu 60-53