• Círcol 66 – UB Llefià 64

  • Primer partit del nou any del sots25 ‘1’, que jugava com a local al cèntric i històric pavelló de La Plana, i primera victòria del 2015 en un mal partit en línies generals on molts i variats factors van fer que fos un partit realment molt més complicat del que molts havien esperat.

Una bona sortida dels locals amb un parcial de 8-2 els primers tres minuts feia presagiar que el Círcol imposaria el seu ritme a la pista, però no va ser això, va permetre que el rival imposés el seu ritme i que es refés del mal inici i fins i tot va acabar per davant al marcador aquest període: 15-18.

Al segon quart el Círcol va intentar pressionar, ho va fer, va capgirar el marcador els primers minuts del quart, però després es va tornar a apagar. Molt irregulars. I això va permetre el Llefià creure que podria competir tot el partit i lluitar per la victòria fins al final com així va ser. A mitjan quart el resultat era de 23-28 pels llefianencs. Després d’un temps mort els nostres van reaccionar i van etzibar un parcial de 10-0, 33-28 a falta de tres minuts pel descans. Ja no es va anotar més i l’equip rival va reduir distància fins el 33-31 final al descans.

El tercer quart l’equip havia de pressionar com havia fet durant dos minuts al segon quart, però no ho va fer gairebé mai després de les cinc cistelles de camp aconseguides en aquest període. Tres triples ajudaven a no despenjar-se al marcador i es tancava el marcador amb un ajustat 46-45.

I s’entrava al quart quart amb un partit igualat, però en cinc minuts el Círcol posava terrra de per mig i aconseguia obrir una petita escletxa al marcador, 56-48 però de nou un parcial en contra de  3-10 capgirava el marcador a falta de poc menys de dos minuts de partit. Una cistella de Jaume Benajiba (10 punts dels seus 13 particulars en el darrer quart) des del coll de l’ampolla posava el Círcol per davant just a l’últim minut. El Llefià tornava a anotar i de nou es posava per davant. Una nova cistella en un tir de mitja distància aquest cop per part de Jordi Querolt tornava a col·locar per davant el Círcol. Després el partit s’acabaria decidint a la línia de tirs lliures, Carles Martí anotava el primer de la seva sèrie i posava un punt per sobre l’equip, fallava el segon i un rebot vital de Guillem Fonollà per tornar a anar a la línia de 4.60. Finalment un altre tir lliure deixaria el 66-64, un mal partit a casa on no es va saber ser regulars en defensa per controlar el partit en els moments que semblava que s’obria una diferència important al marcador. Per moments es va jugar amb massa rauxa i poc seny.

Un cop passades les festes, tornem a la normalitat d’entrenaments i rutina. Cal passar pàgina, aprendre dels errors i treballar de valent pel que vindrà les properes setmanes, duel directes i partits macos de preparar i de jugar. Endavant, que tot està per fer i tot és possible!

Anotadors:

Jordi F. (8), Héctor F. (4), Adrià F. (2), Carles M. (13), Albert B. (-), Enric A. (7), Guillem F. (1), Daniel E. (8), Jordi Q. (10), Jaume B. (13) i Josep G. (-). 7 triples: 2 Jaume B., 2 CM13, Jordi F., Enric A, i Daniel E.

    • Propera setmana nou derbi al pavelló dels Països Catalans, Ausiàs March, a les 17.30 de dissabte contra l’ABB. Us hi esperem!!