• Arsegur CB Llinars 69- Círcol 64

  • El Llinars en tot moment va tenir clar que si volia emportar-se els dos punts hauria de lluitar tot el partit, i aixi ho va fer.Van dominar el joc en tots els sentits, en defensa apretant tota la pista, i al atac carregant molt bé el rebot ofensiu i gràcies a la confiança i la dinàmica en la que estaven van anotar fins a 5 triples els primers 10 min de joc.

  • El Circol va sortir molt adormit i  les coses no anaven bé en cap sentit, no tenien ritme i no aportaven res ni en atac ni en defensa.

    17 punts de diferència a la mitja part.

    A la sortida del tercer quart el Catòlic semblava un altre equip, apretant tota la pista i movent la pilota molt bé en atac, +15 de parcial.

    Tot i que en un parell de vegades semblava que es podia empatar i superar el rival, aquest moment no va arribar mai, nerviosisme, errors i males seleccions de tir no van anar bé per capgirar el marcador .

    Final ajustat i emocionant, però derrota per 5 punts dels badalonins.