Círcol 62 – Bàsquet Vilafant 51

Victòria molt important dle Júnior masculí Interterritorial per tancar la primera volta del Campionat de Lliga. Una victòria per positivar el balanç victòries-derrotes en 8-7, al final de les primeres 15 jornades.

De nou, vam sortir freds, i tot i que vam comneçar a dominar en l’electrònic, el Vilafant, el rival de la jornada a La Plana, va igualar l’encontre gràcies al domini al rebot ofensiu i a les segones i fins i tot terceres opcions de tir.

Arribàvem al descans perdent de 8 punts (24-32) i la sensació que si milloràvem en l’apartat defensiu el partit es podria guanyar.

Efectivament, a la represa, el Círcol va asixiar l’atac empordanès, impossibilitant que juguessin fluïds i perdessin moltes boles a la sortida de la primera línia d’atac o a l’arribar al mig del camp. Vam poder córrer i amb un tercer parcial de 10-23 començavem a trencar el partit.

A l’últim període, però, ens van entrar les presses per rematar el partit. Fèiem mala selecció de tir, erràvem massa i la defensa va fluixejar. Això va fer que el Vilafant tingués opció de nou de ficar-se al partit. Una última embranzida local i ens vam assegurar la victòria per 9 punts de diferència. Un curt marge de cara a la tornada a l’Alt Empordà, però que ens deixa en general bones sensacions.

Així doncs, el Júnior tanca la primera volta amb un bon partit en global, però que denota encara que ens falta regularitat per afrontar els 40 minuts amb condicions, i que com sempre, tenim bona actitud per sobresortint-nos de situacions complicades.

Amb un balanç de 8 victòries i 7 derrotes, afrontarem a partir de la setmana que ve, a La Plana, dissabte 24 a les 20:30 (compte amb el canvi d’hora), la segona volta rebent el líder Girona. Un partit molt complicat on necessitarem el suport de la nostra gent. 

Us esperem