Círcol 58 – Proa Sant Medir 83

Dissabte el mini va fer un bon partit que no va tenir res a veure amb la setmana d’entrenos. Si, tant dimarts com dijous, la intensitat i la concentració no van ser, ni de bon tros, adequades, dissabte la implicació va ser ben notable. El problema d’aquestes inspiracions espontànies de cap de setmana és que, com que no tenen una bona setmana de treball a darrera, no són suficients perquè el partit sigui rodó. Això és el que va passar: tot i que la voluntat dels jugadors va ser innegable, i tot i que durant alguns períodes del partit es van poder veure clars símptomes de progrés (més joc en equip, més qualitat defensiva, més participació a la banqueta), el mini no va poder aguantar el ritme del partit. El sisè i el vuitè quart van ser molt negatius i van sentenciar un partit que no es va perdre dissabte, sinó durant la setmana (com tots els partits que es perden).

Cal, doncs, seguir treballant i aprendre la lliçó definitivament: no ens podem relaxar ni una mica si volem millorar de debò.