• CB Santa Perpètua Verd 50 – Círcol 39

  • Visita del júnior 1 a la pista del C.B Santa Perpètua i partit molt fluix en línies generals. El primer període va començar, com ja és habitual, amb un bon ritme de joc i bones accions en atac pel Círcol, trobant bones situacions de llançament en atac, només la falta d’encert va fer que la diferència al final dels 10 minuts fos de 6 punts (8-14). El joc coherent del primer quart va donar pas a un joc completament individual davant el canvi a defensa zonal per part del conjunt local, que va portar un parcial de 13-3 que situaven al minut 6 del segon parcial el 21-17 per al Sta. Perpètua. Tot continuaria igual fins al descans, males accions d’atac i situacions de desavantatge en defensa fruit d’aquestes males decisions (27-19). 

  • La segona meitat va començar amb un altre tarannà ofensiu per part badalonina, menys bot i més moviment de pilota i els permetia situar-se a 4 punts al minut 6. A partir d’aquell moment tot es va esborrar, novament abús de les accions individuals i del bot davant la zona dels verds, un parcial de 13-2 feia el partit ja impossible per al Círcol si tenim en compte la baixa anotació fins al moment (46-29). L’últim quart a còpia d’orgull i relaxament dels locals la diferència es va reduir fins als 11 punts finals, (50-39)