• Círcol 84 – 75 Sant Andreu Natzaret
  • Treballada victòria del primer equip a la darrera jornada de la primera volta davant un altre equip badaloní, el Sant Andreu de Natzaret, que es va decidir als darrers minuts en un partit igualat i amb minuts de bon bàsquet.
  • Els jugadors de Francesc Castellet començaven forts el partit, agafant una renda de 12 punts al final del primer període (25-13), gràcies al control del rebot defensiu i a ràpides transicions comandades per l’Andreu Lladó, autor de 8 assistències. El segon període, l’encert visitant va augmentar, i des de 6’75 eren capaços d’ajustar el marcador, reduint l’avantatge local fins als 2 punts. El Círcol va reaccionar, i va ser capaç de tancar la mitja part amb 5 punts de renda, 44-39.
  • A la represa, el partit es mantenia interessants, amb petites rendes pels nostres, però que mantenien el partit totalment obert. La diferència en el marcador només s’ampliava 1 punt al final del període: 60-54. El darrer quart va ser de gran qualitat ofensiva, amb triples al dos costats i amb Quim Forteza com a jugador més destacat, encistellant 3 triples que serien decisius. Per banda visitant, la bona direcció de Riera i els punts de Corella i Rodríguez, impedien al Círcol trencar al partit. Amb 63-60 i 2 minuts per finalitzar el partit, el Sant Andreu empatava el partit amb un sensacional triple d’Albert Riera, però a la següent jugada, Quim Forteza converteix un triple de més de 7 metres que aixecava la Plana i donava moral a l’equip. 5 punts consecutius de Joel Temprano acaben d’arrodonir un parcial de 8-0 que trencava definitivament el partit, tot i l’intent visitant fins el xiulet final.
  • Destacar l’excel·lent partit de Quim Forteza, autor de 20 punts, i d’Andreu Lladó, amb 15 punts/7 rebots/8 assistències i 28 de valoració.
  • Amb aquesta victòria el Círcol acaba la primera volta com a 4rt classificat en solitari, amb un balanç de 9 victòries i 6 derrotes. La propera jornada torna a jugar a casa, Diumenge a les 17:45, davant el C.B. Esparreguera per iniciar una segona volta.