• Mentre uns quants equips estan a punt de tancar la primera volta de la temporada, d’altres van iniciar aquest cap de setmana la segona part de la temporada, amb la primera jornada de la fase regular. Així doncs amb aquesta jornada deixem enrere, definitivament les vacances de Nadal, encarant ja la segona part de la campanya 2014-2015.

  • A Casagemes, dissabte al matí, el 2015 va començar molt bé pel Premini i, sobretot pel Mini B. I és que ambdós equips van començar la fase regular de la temporada amb molt bones notícies. 

  • Aquests són els resultats de la jornada 
   • Resultats jornada 17-18 de gener
  • D’una banda, el Premini de Clara Navarro, Roger Marcos i Júlia Riera va vèncer al Sant Joan Despí, per un marge contundent, després que a partir del segon període, el Círcol comencés a trencar el partit, gràcies a la pujada d’intensitat del treball defensiu.

   • Premini - Sant Joan Despí

   • Victòria del Premini davant el Sant Joan Despí en l’estrena a la fase regular

  • Al mateix temps, a la pista del costat, el Mini A queia davant el Proa Sant Medir de Barcelona en la seva estrena a la fase regular del Campionat. Després d’uns 6 primers quarts d’igualtat i sense un dominador clar, el conjunt del barri de la Bordeta de la capital catalana amb un parcial de 2-10 iniciava l’ofensiva final, que acabaria culminat amb un definitiu parcial de 7-21 a l’últim acte que els donaria la victòria, per 25 punts de diferència.

   • Mini A - Proa Sant Medir

   • Derrota del Mini A davant el Proa Sant Medir

   La gran notícia del cap de setmana en clau Círcol ens la porta el Mini B. Després de 4 mesos d’incansable feina i de continua evolució positiva, que es traduia en millora en els conceptes tècnics del bàsquet, dissabte va arribar la primera victòria de la temporada, comptant fase prèvia i aquesta primera jornada de la regular. Va ser contra el Caldes. El conjunt de Jordi Garcia i Aleix Rubio, gràcies a una gran defensa que impossibilitva en molts casos, la sortida de pilota del conjunt vallesà, a la bona circulació de pilota i en un gran encert en el tir, el Círcol sumava, un merescudíssim triomf, a més per un ample marge al marcador. Moltes felicitats i a seguir treballant.

  • Mini B - Caldes

   • Primera victòra del Mini B, en un gran partit del Círcol davant el Caldes

    • El Preinfantil va caure de forma ajustada a la pista del Sant Cugat, davant d’un equip amb molta alçada en el primer partit d’una lliga que es preveu molt igualada.

  • Més sort va tenir l’Infantil en la seva estrena a la fase regular. Triomf ajustat a la pista del Roser de Barcelona amb bona actítud i capacitat de reacció en els moments complicats del partit.

   • Roser - Preinfantil

   • Ajustat trriomf de l’Infantil a la pista del Roser

  • En categoria Cadet, el Cadet A veia com la superioritat del Regina Carmeli en el rebot ofensiu va ser clau perquè el conjunt de Rubí s’endugués el partit després d’una pròrroga, al pavelló del Carrer Sant Sebastià de la població del Vallès Occidental. El Cadet 1 tampoc va poder estrenar-se amb victòria a la fase regular i queia clarament a la pista del Masnou, davant d’un equip maresmenc que va dominar el partit des del primer instant. I el Cadet Preferent Femení segueix sense coneixer la victòria en la segona fase de la Lliga. Una setmana més les nombroses baixes del conjunt d’Artur Grau, Maria Carreras i Ferran Viladomat van mermar l’equip, que va veure que tot i mantenir la igualtat amb el Mataró, fins al darrer quart, les maresmenques van aprofitar el desencert local en atac per sentenciar el partit des del llançament exterior. Una dada prou explícita que explica el què va passar a La Plana, en el primer partit del diumenge: del 17-20 amb què es va arribar al descans, es va passar al 24-52 final. Un demolidor parcial de 7-30 en 20 minuts, però en bona part assolit als darrers 10 minuts. Molts ànims. El Minguella – Cadet B es va ajornar i el Cadet B femení descansava en l’estrena de la fase regular.

   • Cadet A Femení - Mataró

   • Derrota de les Cadet Preferent davant el Mataró

  • Derrotes d’11 punts tant del Júnior 1 a Santa Perpètua de la Mogoda com del Júnior Femení Interterritorial a la pista del GEIEG de la capital gironina. Al Vallès, els nois de Jordi Garcia i Albert Chalmeta, tot i arrencar bé el partit, va veure com el seu rival, amb un canvi de plantejament defensiu, s’aprofitava de les incerteses i els mals atacs badalonins per canviar la dinàmica, passar a ser amo i senyor del partit i guanyar el matx. Les noies, a Girona, van fer un molt bon partit amb bon treball i bona actitud, tot i no obtenir el premi de la victòria. Per la seva banda, el Júnior masculí Interterritorial va derrotar al Vilafant, a La Plana, diumenge al migdia. Bona arrencada local, que els empordanesos responen ajudats pel seu domini al rebot ofensiu i gaudint de segones opcions de tir. A la mitja part, el Círcol arriba als vestidors perdent de 8 punts. La reacció al tercer quart és fulgurant i amb un 10-23, resultat parcial del tercer acte, comença a cimentar el triomf. A l’últim període, la precipitació per tancar el partit rapidament fa que el Círcol erri molts llançaments i que el Vilafant s’acosti al marcador. Úna última embranzida badalonina segella la victòria pel Círcol, en l’última jornada de la primera volta que acaba en la vuitena plaça de la taula  amb un balanç positiu de 8 victòries i 7 derrotes, empatats amb el Vic, novè

   • Júnior A - Vilafant

   • Victòria del Júnior A davant el Vilafant 

   El Sots 21 Preferent va tancar la jornada Círcol amb derrota a casa, en un bon partit a La Plana davant del Cornellà, segon classificat. Els badalonins es van veure perjudicats pels mals percentatges en el tir i els parcials en contra sobretot a la segona meitat. Un 0-10 dels cornellarencs a l’inici del tercer quarts, fruït de l’encert al tir exterior va començar a decantar la balança. Aquesta diferència s’estabilitzaria fins al final del partit. Tot i aquesta derrota al final de la primera volta, el Círcol afrontarà, la setmana que ve, la segona part de la temporada amb un bon balanç de 8 triomfs i 7 derrotes i situats a la vuitena plaça de la lliga, empatats amb Minguella, setè, i Cerdanyola, novè

   • Sots21 Preferent - Cornellà
   • Derrota del Sots21 Preferent davant el Cornellà

   La tarda Círcol a Badalona de dissabte a la tarda va estar protagonitzada pels dos Sots 25 del club. Per ordre cronològic, primer el derbi a Països Catalans ABB – Sots25 1 i després a La Plana amb la visita del líder SESE a la pista del Sots25 A.

   • Al derbi, després d’un inici igualar, el Círcol marca les primeres diferències al marcador amb un parcial de 0-7 que l’ABB retalla just al final del primer període, igualant, de nou el partit. Sense un dominador clar, i amb moltes interrupcions, els locals comanden l’electrònic amb marges que al voltant dels 7 punts que es va mantenir fins al final d’un partit molt travat i interrumput per les contínues faltes i tècniques que van acabar per descentrar el conjunt de Santi Rodríguez.
   • Sots25 1 - ABB

   • Polèmica derrota del Sots25 1 davant l’ABB

  • A La Plana, el Sots25 A rebia el SESE, l’intractable líder de la classificació, que només ha encaixat una derrota. L’error en els primers llançaments i un plantejament zonal dels barcelonins al segon quart va col·lapsar a un Círcol que arribava al descans amb un -13 a l’electrònic. Al segon període, els badalonins van reaccionar ajustant el marcador fins als 4 punts de marge. En aquest instant el SESE infringeix un parcial definitiu d’11-0 que es manté fins a la botzina final, malgrat la reacció tardana del Círcol que va resultar ser infructuosa 

   • Sots25 A - SESE
   • Derrota del Sots25 A, a casa, davant el SESE 

   El cap de setmana el culmina el primer triplet de victòries dels tres equips Sèniors del 2015.

   • El Sènior B, gràcies a un impressionant 32-3, resultat del tercer parcial finiquità definitivament un Círcol – Caldes, que ja s’estava trencant just abans del descans. La clau del duel la trobem en l’augment de l’agressivitat defensiva dels badalonins que els va permetre recuperar multítud de pilotes, sortir a la contra i amb el plus afegit d’un gran encert en el tir. Al final, triomf solvent de 31 punts del conjunt de Sergi Garcia i Oriol Bosom, que tanca la primera volta sent tercer de la classificació amb 12 victòries i 3 derrotes, per darrere dels líders Llefià i Maristes
   • Sènior B - Caldes

   • Amb un impressionant tercer quart, el Sènior B va derrotar al Caldes

   Tot seguit, al grup 2 de la Regal Copa Catalunya vam viure un altre derbi badaloní per tancar la primera volta. A La Plana vam gaudir d’un bon espectacle entre el Sènior A del Círcol i el Sant Andreu, que ens van oferir bones dosis de nervis i d’emoció. Amb un parcial de 8-0, els locals agafen el primer avantatge del partit i es col·loquen amb un 23-15 favorable, al primer quart que el Natzaret retallà a meitats del segon acte. La igualtat en el derbi va imperar fins als últims minuts quan els de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín van tornar a estirar l’electrònic fins als 9 punts finals. En la seva reestrena 10 anys després a la màxima categoria del bàsquet català, el Círcol tanca el primer tram de Lliga en una molt meritòria quarta plaça, amb balanç de 9 victòries i 6 derrotes a dues victòries dels líders Castellbisbal, Lluïsos de Gràcia i Grup Barna, els 3, empatats al capdamunt de la classificació amb 11 victòries. 

   • Sènior A - Natzaret

   • Victòria del Sènior A al derbi badaloní a la Copa Catalunya

   I a Montmeló es completà el triplet de victòries Sènior, amb el sisè triomf consecutiu d’unes imparables Sènior, que tot i que les vallesanes van plantejar un duel duríssim que van comandar durant els primers 20 minuts, deixant a les visitants amb només 12 punts a l’arribada de vestidors. A la represa, el joc de les de Sergi i Xavi Garcia va millorar ostensciblement, agafant la batuta del partit i treballant al darrere, per tal de capgirar el marcador i tancar el partit amb el 38-47 final, anotant per tant en els darrers 20 minuts 35 punts

  • I amb aquest gran triplet a la categoria Sènior tanquem aquest cap de setmana camí cap al segon tram de temporada, on tots els equips del Círcol han tornat a la competició oficial, encarant un nou cap de setmana amb molts partits a casa, molt interessants i que us convidem a gaudir-los. I és que la pilota, ja en ple 2015, torna a girar per a tothom.

  • Fins la setmana que ve

  • Salut i cistelles