Netsport El Masnou 69 – Círcol 34

  • Ens presentem dissabte a les 11:00 al poliesportiu del Masnou; encetem la nova fase de l’any. Els nivells s’han ajustat, així que es preveu una competició molt més equilibrada i divertida. No obstant, els últims mesos hem agafat una sèrie de mals hàbits que ens posaran tot molt més difícil.

  • Comencem el partit molt dispersos, sense to en defensa i molt travats en atac. A això es suma, en pocs minuts, a que ells tenen molta més facilitat per anotar que nosaltres, que és del que es tracta al final. Fins passats els primers cinc minuts no anotem. El quart acaba 23-08.

  • En el segon quart sembla ser una prolongació del primer. Mateixos problemes: regalem pilotes, les poques opcions d’atac que tenim les fallem, fem faltes innecessàries, etc. Marxem al vestidor 41-17, el quart havia acabat 18-9.

  • La xerrada al vestidor tracta d’encoratjar als nois per fer una empenta en defensa. Si fem els càlculs veiem que es planten en 82 al acabar el matx, són masses.

  • El tercer quart mostra un canvi en l’actitud, és cert, però la dinàmica ja és massa negativa. Ells estan amb un nivell de confiança increïble, tots els hi surt. Aquest canvi d’actitud, de totes formes, ens permet deixar-los en 15 punts, una millora substancial. El quart acaba 15-09.

  • A l’últim quart acabem de donar-li una volta més a la nostra defensa i aconseguim deixar-los en 13 punts. En atac, no obstant, seguim bastant encallats, ens falten idees i claredat en les jugades. El matx acaba 69-34 (parcial de quart 13-08).

  • Aquest primer partit ens ha servit per fer-nos tocar de peus a terra. El treball durant la setmana havia estat bo, però tres dies de bona feina no corregeixen els mals hàbits presos durant la fase prèvia. Aquest nivell és molt més competitiu, sense concentració no anem en lloc.