Círcol 46 – Escola Sant Gervasi 41 

  • A la darrera jornada de la primera volta de competició per al júnior 1 rebia, en un horari inhabitual i en una pista diferent de l’habitual, el Sant Gervasi de Mollet, el partit va tenir un inici calcat al de la gran majoria de partits, accions molt ràpides, i situacions d’avantatge, va ser però quan el joc va calmar-se que ambdós equips van poder començar a anotar (12-10). El segon període el Círcol va mantenir el control del joc, trobant bones situacions de tir davant la defensa en zona visitant, malgrat la falta d’encert, la bona defensa en el 5c5 i no permetre segones opcions al C.B Sant Gervasi va permetre als locals anar al descans amb 9 punts d’avantatge (24-15). A la represa l’objectiu per als badalonins era mantenir el control del joc i evitar la desconnexió que en altres partits havia passat al començar la segona part. El nivell defensiu i control del rebot va continuar respecte al segon quart, i en set minuts d’encert ofensiu van posar el marcador en 39-17 (27-7 en disset minuts). Quedaven encara tretze minuts per jugar, i els de Mollet van pujar línies defensives, van incrementar la seva intensitat i van aconseguir que el joc local s’esverés, només van anotar 7 punts fins al final del partit, malgrat tot no van arribar a temps per a remuntar el marcador (46-41).
    Tercera victòria de la temporada del Júnior 1 i que permet acabar la primera volta confirmant les bones sensacions de jornades enrere i aquesta vegada amb el merescut  premi de guanyar el partit.