Círcol 57 – Càmping Bianya Roser 63

Derrota ajustada davant d’un dels equips forts del grup, en un partit on poc a poc ens hem anat definflant, però que malgrat tot, hem treballat des del minut 1 al 40, amb actitud excel·lent tant a pista com a la banqueta.

L’inici de partit reflexa al que aspira el nostre joc. Defensa molt agresiva de les 5 jugadores de pista, recuperar pilotes i anotar punts fàcils de contraatac. I això ho aconseguim en uns 8 primers minuts moltcorrectes, on realitzem un parcial de 16-4. Tot i això, les visitants retallen la diferència fins als 4 punts al final del primer període. Al segon quart, es manté una tònica d’igualtat, però sempre marcant nosaltres el ritme de partit, arribant al descans amb un favorable 31-27. A la represa, les barcelonines van aprofitar el seu aventatge físic per fer una autèntica destrossa a la nostre pintura. Carregant molt les seves jugadores altes, agafant-nos molts rebots ofensius i sobretot, treient-nos moltes faltes, ensvan anar sumant a cada atac. 

A falta de 10 minuts, però, el resultat era de 44-45, i aconseguiem aguantar (com podiem) la força de les rival. Al darrer període, poc a poc, sens van anar acabant les piles i en una apagada de ploms total, el Roser s’escapa d’11 punts a falta de 2 minuts. Un cop més, però, les nostres jugadores no es rendeixen, lluiten fins al final fins al punt de tenir possessió per posar-nos a 3 o 2 punts faltant 40 segons. Malgrat tots els intents, al final derrota per 6 punts de diferència, i la sensació de poc a poc, anar millorant i posant-nos al nivell que exigeix la categoria