• Círcol 96 – 49 CB. Esparreguera

Contudent victòria del Sènior A per 47 punts de diferència en un partit rodó davant un rival que no va ser capaç de fer front a l’encert i el ritme de joc dels nostres.

  • El partit començava igualat, amb petits avantatges al marcador pels locals, però una petita estirada al final del període donava un avantatge de 11 punts als jugadors de Francesc Castellet:26-15. El Círcol era amo i senyor del partit, controlant el ritme de partit amb ràpides transicions y amb encert en el tir exterior de la mà de Quim Forteza i Joel Temprano. Els primers minuts del segon període van servir per veure una demolidor Círcol, amb un Enric Nogales en estat de gràcia que era capaç d’anotar 3 triples sense error pràcticament consecutius, per fer aumentar la diferència fins els 23 punts. Petita reacció abans del descans dels visitants per reduïr les diferències fins els 15 punts amb un parcial de 0-8 gràcies a dos triples cosencutius de A. Merí. El resultat al descans era de 45-28.
  • A la represa tot apuntava a una reacció de l’Esparreguera, però el Círcol mantenía l’encert, i dos triples (Andreu Lladó i Quim Forteza) davant la defensa zonal plantejada pels visitants, feien preveure que el partit no s’escaparia. Així, els darrers 20 minuts van ser de domini total per part del Círcol (51-21), tot i mantenir la zona els darrers 20 minuts, el baix encert visitant i el control del rebot (45 a 24) dels locals, permetien al Círcol mantenir un ritme de partit alt on tots els jugadors van anotar. El partit acabaria amb el 96-49 final.
  • Destacar de nou el gran partit de Quim Forteza amb 20 punts (segona jornada consecutiva), i la reincorporació d’Enric Nogales amb 22 punts, ambdós jugadors van anotar 4 triples. Però cal felicitar a tot l’equip per l’excel·lent imatge i serietat.
  • La propera jornada, el Círcol buscarà retornar al camí de la victòria fora de casa, davant el UE. Horta, actual cuer del grup, Dissabte a les 18:00.