Círcol 76 – Club Bàsquet Nou Esplugues 61

Victòria treballada davant d’un rival que a la primera fase ens va passar per sobre en el darrer enfrontament jugat a la Plana, camp on fins dissabte no havíem guanyat cap partit. I dissabte no començavem especialment bé, ja que com sol ser costum, iniciem els partits adormits, sense tensió i amb manques de concentració.

Així doncs, començavem el partit amb un desavenatge de 7 punts, (6-13 minut 7) que ens obligava a demanar temps mort per tractar de reaccionar. I així va ser, en un sprintfinal de quart vam retallar la diferència per acabar el període 13-16, però el millor, sens dubte, que poc a poc anavem aconseguint sensacions molt positives. Als segons deu minuts mantenim una bona dinàmica, estem forts en defensa, recuperem moltes pilotes que ens permeten anotar punts fàcils, l’equipguanya confiança i en atac estàtic estem generosos i encertats en el tir extrior. Resultat: parcial de 22-11 que ens dona 8 punts d’aventatge al descans.

A la represa seguim amb una tònica postivia, amb molt treball al darrera però més desencertats alhora de prendre decisions ofensives. Lluny d’estancar-nos, però, poc a poc anem ententen que quan més ens costa atacar és quan més hem de defensar, ja que a la segona part, la meitat dels nostres punts van ser de situacions fàcils de contraatac. Tot plegat, en mig d’una segona part d’estira i arronsa entre els dos conjunts, on en cap moment, vam baixar el nostre nivell defensiu. De fet, vam arribar a tenir un màxim aventatge de 20 punts al començament del darrer període, i tan sols, uns dos últims minuts de relaxació van permetre als visitants retallar diferències.

A seguir treballant!