La primera victòria de la temporada del Cadet B femení que estrena la segona volta de forma immillorable o la doble victòria dels Sèniors masculins són alguns dels ítems de la jornada Círcol d’aquesta setmana, marcada, també pels 11 partits, que han disputat els equips del club, com a local. Dels 17 equips que jugaven (el Cadet B, aprofitant la jornada de descans va fer un amistós, divendres, amb el Badalonès a Sant Crist i el Cadet 1 descansava) 11 ho feien a casa. Repassem aquests partits i la resta d’una molt bona jornada per la secció.

Aquests són els resultats de la jornada

Resultats 24-25 de gener

  • El Cadet A, a La Plana, i l’infantil a Països Catalans, estrenaven simultàniament, el dissabte a les 9:00, el cap de setmana. 

  • D’una banda, a La Plana, el conjunt de Gerard Castro, Ferran Martí i David Aldabert va derrotar al Nou Esplugues en la repetició del duel que van afrontar els dos equips, la penúltima jornada abans de Nadal, a la fase prèvia. Després que el conjunt del Baix Llobregat comencés dominant el partit amb un parcial de 6-13 en els primers 7 minuts, el Círcol augmenta la defensa, recupera pilotes i, conseqüentment, la dinàmica del partit canvia de bàndol, de manera definitiva. Els locals són amos i senyors d’un partit que arriben a comandar per 20 punts de diferència, a l’entrada de l’últim quart. Una bona victòria que treu, al Círcol, l’espineta clavada de no haver pogut guanyar, fins aleshores, al Nou Esplugues. Enhorabona.

  • De l’altra, a Països Catalans, l’Infantil de Jaume Lleal, Roger Rubio i Ramon Domeng va derrotar a un combatiu AECAM. No va ser fins a un gran 5è període, on la derensa local va estar excel·lent, que el Círcol va agafar, definitivament, les regnes del partit. El parcial de 9-2 va acabar amb la resistència dels de l’Alt Maresme que van veure com arribaven a perdre de fins a 15 punts de marge al final del sisè quart. Bona victòria i bones sensacions.

  • Infantil - AECAM

  • Bona victòria de l’Infantil davant l’AECAM

  • A Palafolls, també a primera hora del matí del dissabte, trobem el primer desplaçament de la jornada i la segona victòria consecutiva del Mini B. Ajudats per 3 Premini, els de Jordi Garcia i Aleix Rubio van tornar a fer un molt bon partit mostrant de nou la gran evolució que porten des d’inicis de temporada.

  • La gran notícia del cap de setmana, també la trobem fora de les pistes de Badalona. I també la trobem al Maresme. Després d’una dura i complicada fase prèvia on, no va poder sumar cap victòria, la fase regular va començar de manera excel·lent per les Cadet B Femení. A domicili, a la pista del Vilassar de Dalt, les de Jaume Lleal, Roser Franquesa i Clara Navarro van sumar la primera victòria de la temporada. Després de les vacances, l’equip està entrenant molt bé i en clara línia ascendent. I aquest és el premi a la bona feina que estan fent. El partit no va ser brillant, però amb actitud i ambició van poder sumar la primera victòria, després de remuntar un desavantatge de 6 punts en contra a manca de 3 minuts per la conclusió del matx. Moltes felicitats.

  • I seguim viatjant. Aquest cop, ens aturem a la Plaça del Nord de Barcelona, a la històrica pista dels Lluïsos de Gràcia, on el Mini A va fer un extraordinari partit tant en atac com en defensa, per sumar la primera victòria de la fase regular. Bona prova del gran treball defensiu que van exercir els nois de Ferran Muñoz, Daniel Muñoz, Ramon Gotzens i Martí Oriol és el demolidor parcial de 0-18 a favor dels badalonins al cinquè període. A part també van estar molt encertats a les contres.

   • Lluïsos - Mini A
   • Victòria en un molt bon partit del Mini A al camp del Lluïsos de Gràcia

   A Sant Adrià, a Can Ricart, les Cadet Preferent no van poder culminar, amb èxit, una esplèndida remuntada. Van estar a només 2 punts de superar al Femení Sant Adrià. Les d’Artur Grau, Maria Carreras i Ferran Viladomat van fer una gran segona part on per molt poquet no culminen la remuntada, després que les adrianenques marxessin del marcador als primers 20 minuts del partit.

  • Al mateix temps, i tornant a casa, el Preinfantil femení va sumar el primer triomf, davant el Tona, en aquesta segona fase de la temporada que va començar la setmana passada. Després d’un gran primer temps, on es va sentenciar el partit, al segon acte, el Círcol es relaxa i baixa la seva concentració, fent que el partit no fos del tot rodó. Malgrat tot, bona victòria.

   • Preinfantil - Tona
   • Victòria del Preinfantl al Màgic davant el Tona

   Tot això va passar en una matinal de dissabte farcida d’activitat pel Círcol. Ben entrada a la tarda, els Júniors masculins de la secció, prenen el protagonisme a la jornada. I com al matí, dos escenaris simultaniejaven a la mateixa hora, partits del Círcol. A Casagemes, triomf del Júnior 1 davant el Sant Gervasi de Mollet. Amb accions ràpides i una bona defensa en el 5 contra 5, el Círcol manava a l’electrònic, fent un bon partit i impedint que els vallesans despleguessin el seu joc. Amb 39-17 al marcador i encara 13 minuts per disputar-se, els molletencs van iniciar una ofensiva a la desesperaada per poder remuntar. No hi van ser a temps, però van col·lapsar el joc del Círcol que només va anotar 7 punts en aquests minuts finals. Amb el triomf de dissabte, el Círcol sumà la tercera victòria de la temporada al final de la primera volta, que acaba amb l’equip en 14ena plaça. Mentrestant, a La Plana, grandiosa estrena del Júnior A en la segona volta de la Lliga, malgrat la derrota. I és que, al partit d’anada a Girona, es va perdre de 40 punts amb un conjunt que havia fet recentment fases a Preferent. Els líders de la Lliga es retrobaven però amb un Círcol molt millorat en molts aspectes. I es va veure de seguida. Suplint mancances físiques i d’alçada, amb lluita i entrega, el Círcol domina en joc, i sorprenentment en el rebot, que impedeix segones opcions gironines, i sortir al contraatac per part badalonina, l’arma característica de l’equip. Sumat això a un gran encert des de la línia de 3 fa que la igualtat al marcador es mantingui fins a l’arribada de l’últim període. Allà, el Círcol triga 5 minuts a anotar una cistella, i els gironins ho aprofiten per trencar el partit. A la manca d’anotació se li ha de sumar, que el Girona comença a dominar al rebot i a estar més encertats. Amb l’orgull d’haver fet un gran partit i defugint el que reflectia el marcador, el Círcol aconsegueix després d’un temps mort, redreçar el rumb i tornar a les bones sensacions de l’inici del partit. Al final, només es perd de 9 i amb unes magnífiques sensacions pel futur.

  • L’endemà diumenge, vam tornar a tenir molts partits a casa, sobretot a La Plana. Al matí, tancant la primera volta a les Lligues Júnior i Sènior femenines. I a la tarda, amb l’inici de la segona volta als Campionats Sènior i Sots21 masculins.

  • A banda, a Pomar, el Sots25 1 feia un excel·lent partit en totes les facetes davant el Vila de Montornès, a qui va guanyar clarament, al final de la primera volta que acaba amb el conjunt de Santi Rodríguez en sisena plaça amb 9 victòries de 15 possibles al sarró.

  • D’altra banda, el Premini viatjava a Mollet, on guanyava a l’Escola Sant Gervasi en un molt bon partit en línies generals i en que va anar de menys a més, realitzant una gran segona part.

  • A La Plana, les Júnior estrenaven la matinal amb un extraordinari partit amb el Roser, les segones classificades. Després de començar el matx, dominant i guanyant fins i tot amb certa comoditat, les barcelonines reaccionen a finals del primer període, i agafa la batuta del duel. Fins el descans, el partit és igualat. Però a la represa, el Roser fan valer la seva superioritat física per dominar el rebot ofensiu i gaudir de segones i terceres opcions de tir. Però lluny de decaure, les noies de Gerard Castro i Patrícia Marta, no es desenganxen de les barcelonines, que hauran de treballar molt per endur-se el triomf lluny de Badalona. Amb 11 punts de desavantatge a poc més de 2 minuts pel final, el Círcol retalla marges fins als 6 punts finals. Felicitats i ànims noies. L’equip acaba la primera volta de la Lliga, cuer, amb només una victòria, però deixant bones sensacions de cara a la segona volta que començarà a casa, amb un derbi davant el Joventut. 

  • Júnior Femení - Roser

   • Bones sensacions, tot i la derrota de les Júnior en el partit amb el Roser

   Com igualment, enviem ànims des d’aquí a les Sènior, que a continuació del partit de les Júnior, van veure truncada, la seva ratxa victoriosa de 6 partits consecutius guanyant. Al setè, i contra el Roda de Ter, es va tornar a perdre. L’enfrontament va començar igualat, però a l’arribada de vestidors, les osonenques guanyaven de 12 punts. A la sortida de vestidors, el Círcol aconsegueix empatar l’electrònic a l’inici del darrer període (47-47). A partir d’aquí, però, les locals es desconnecten del partit, propiciant que les visitants trenquin el matx amb un 9-27 en 8 minuts. Ànims i a seguir treballant. L’equip, després de la primera volta i la ratxa de 6 victòries, afrontarà l’inici de la segona en vuitena plaça i amb un balanç de 9 victòries i 6 derrotes.

  • Derrota del Sots25 A, diumenge a la tarda, a la pista del Sant Joan de Mata, la primera del conjunt de David Manzanares a domicili, en un mal partit, condicionat també per les baixes que tenia el Círcol que es presentà a Barcelona amb 8 efectius. L’equip tanca primera volta sent 4arts a la taula classificatòria amb balanç de 9 triomfs i 4 derrotes.

  • El cap de setmana el tanca el triplet de victòries Sènior B – Sènior A – Sots21 Preferent, a La Plana que, encetà el Sènior B derrotant el Parets. Igualtat fins a la mitja part, fins que el Círcol fa un mini-break que marca les primeres distàncies a l’electrònic. No són definitives, ja que els vallesans les retallen mínimament, just al final del tercer acte. Un parcial, aquest cop definitiu, de 25-13 rubrica la victòria del conjunt de Sergi Garcia i Oriol Bosom. Una victòria importantíssima, de cara a afrontar diumenge que ve el derbi amb Maristes, amb la segona plaça de la Lliga en joc.

   • Sènior B - Pareta
   • Salt inicial del Sènior B – Parets que encetava una tarda de diumenge victoriosa pel Círcol a La Plana

   Amb solvència i contundència, el Sènior A va derrotar a l’Esparreguera, en l’estrena de la segona volta de la Lliga. Des del salt inicial, amb gran encert des de la línia de 3, i fins a la botzina final, domini total del Círcol que va passar per sobre del conjunt del Baix Llobregat, en un matx molt complert dels de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín que sumen la desena victòria de la temporada al grup 2 de la Regal Copa Catalunya.

   • Sènior A - Esparreguera
   • Solvent triomf del Sènior A davant l’Esparreguera

   El Sots21 tancava el cap de setmana amb victòria davant el Torreforta. En un bon partit global dels d’Adrià Puente, Albert Calàbria i David Martínez van veure com l’encert dels tarragonins des de la línia exterior  feia que el marcador no fos més ampli. Tot i això, com diem bones sensacions generals.

   • Sots21 Preferent - Torreforta
   • Bon partit del Sots21 Preferent que va derrotar el Torreforta

   I així acabem un nou cap de setmana, amb molts partits a casa i molt bones notícies per la secció, tant per resultats, com sobretot a nivell de sensacions mostrades.

  • Fins la setmana que ve.

  • Salut i cistelles.