• Círcol 75 – CB Vila de Montornès 57

  • Últim partit de la primera volta de la lliga, canvi d’hora i el Círcol rebia al pavelló de Pomar diumenge a les 10 del matí el CB Vila de Montornès, un equip que fins aleshores només havia perdut cinc partits i que el Círcol va ser capaç de derrotar en un gran partit i empatar-lo a la classificació. L’equip dirigit per Santi Rodríguez arribava al partit amb moltes baixes per diversos motius; vuit jugadors de l’equip més l’ajuda de l’Albert Barber i en Xavier Mateu del sots 21 de la casa completarien la convocatòria.

El Círcol començava el partit sabent que la clau passaria per tenir un ritme de partit molt alt, com hauria de ser habitual, i aquest cop sí que va ser realment així. Una gran sortida permetia el conjunt badaloní clavar un parcial de 9-0 en 3 minuts i contrarestar així el triple inicial del Montornès. Aquesta seria la tònica de tot el quart, un Círcol molt actiu en defensa tota la pista i anotant amb facilitat i amb efectivitat, sobretot al contraatac i tirs de mitja distància. Un Josep Gasull realment inspirat anotaria fins a set punts aquest quart. Juntament amb en Jordi Querolt, autor de sis unts aquest període, van ser clars els dominadors del joc interior durant tot el partit. I amb aquesta actitud i aquesta motivació el Círcol es trobava molt còmode a la pista i tancava el quart amb un resultat de 22-13.

El segon quart el Círcol no baixaria la intensitat i era capaç de mantenir la diferència fins i tot d’augmentar-la fins els catorze punts de diferència al descans, que era fins aleshores la màxima diferència a l’electrònic. Un quart on la rotació interior sumava amb l’aportació de l’Albert Barber i en Xavi Mateu, tant en defensa com en atac, i on en Daniel Esteban assegurava els llençaments de tir lliure. 41-27 a la fi dels primers vint minuts, i remarcar que l’equip només havia anotat un sol triple malgrat una anotació tan elevada.

El tercer quart seria un quart més elèctric, on es veuria més intercanvi de cistelles i el Círcol aguantava la sortida més intensa dels homes del CB Vila de Montornès, que sorpresos els primers quarts sortien de vestidor just per començar el tercer període per tal de capgirar la situació i oferir una altra imatge. Però malgrat l’intent, el Círcol va estar molt sòlid i no va permetre els vallesans entrar al partit en cap moment. Dos triples consecutius per part d’en Daniel Esteban i el Carles Martí feien que el parcial del quart acabés en empat i es mantingués la diferència. 56-42.

I al darrer quart apareixeria la figura de Jordi Ferro, que anotoria nou punts consecutius, per posar la màxima diferència del partit a l’electrònic, 67-47 a falta de cinc minuts per jugar. El Círcol va estar després tres minuts sense veure cisetlla i el conjunt vallesà va reduir la diferència fins els dotze punts. Un bon final dels de can cartrons de la mà d’un anotador i director de joc Adrià Forcada feia nou punts consecutius i aconseguia així de nou augmentar la distància al marcador fins el resultat final de 75 a 57.

Una victòria fruit del bon treball setmana i la concentració per preparar un partit important. Fem que tots ho siguin, i més ara, que tot just encetarem la segona volta amb un clar objectiu, millorar la primera, i això comença per sumar contra Sant Fost, un bon rival que només està a un partit nostre. Endavant i felicitats.

Aquesta setmana l’equip torna a jugar a casa però ho farà al seu horari habitual, Casagemes 20.45! US HI ESPEREM!!!!

Anotadors:

Jordi F. (13), Xavi M. (4), Adrià F. (10), Carles M. (6), Guillem F. (-), Daniel E. (11), Jordi Q. (12), Jaume B. (4), Josep G. (10), Albert B. (7). 5 triples: Josep G., Daniel E., Jordi F., Carles M. i Adrià F. 71% T1 amb un 22/31.