Metalux AECAM 76 – Círcol 57

La premisa abans de començar era molt clara. Si volíem fer un gran partit com la setmana passada amb el líder Girona i tenir opcions de guanyar, havíem de sortir els 5 primers minuts com la setmana passada. Havíem de fer un bon parcial d’entrada i aguantar amb la defensa les embranzides rival.

Malauradament el partit no va anar com va voler. Primer quart igualat i a partir d’aquest instant l’AECAM, fa valer la seva superioritat física i de joc per dominar el partit. Ens costa molta atacar i perdem moltes pilotes. Anotem amb dificultat i els maresmencs troben segones, terceres i fins i tot quartes opcions de tir. El rebot és de l’AECAM. 

Estem molt erràtics en el llançam,ent. Fins i tot en el tir lliure. I de mica en mica ens anem desdibuixant a pista. L’Actitud és sempre positiva, però ens acabem desquiciant perquè veiem que no ens surt res i l’AECAM, amb justícia, marxa de l’electrònic.

En resum, partit on ens vam veure superiors en tots els aspectes del joc per l’AECAM, que intentarem passar pàgina ràpidament per centrar-nos en el pròxim objectiu, diumenge que ve, a les 19:30 (compte amb el canvi d’hora) davant el SAFA Claror.

Ànims i endavant nois