La Maria Arnal i en Marcel Bagès van omplir el Círcol amb la seva música, ahir dissabte. Davant un públic entregat van presentar un concert intimista, poc habitual i de gran qualitat musical. Un concert que va arrencar aplaudiments sincers de les prop de 200 persones que es van trobar al teatre del Círcol.

arnal1

La guitarra de Marcel Bagès va ser un acompanyament brutal de la veu de la Maria. Una guitarra amb una tècnica exquisida i acompanyat per una pedalera per vestir la música de diferents ambients. Una proposta de risc i amb un resultat sorprenent.

arnal2

Un concert petit, de presentació de la música de tradició oral de la península.

Si haguéssim de posar un “però” diriem que va ser un concert curt. Ens vam quedar amb les ganes de poder gaudir de més estona de l’espectacle que ens van oferir aquests dos músics.

Bona feina del Musica’t, un any més, apostant per acostar la música a Badalona en aquest festival d’hivern!