Círcol 73 – CB La Salle Horta 51

Dissabte el Mini A va aconseguir la segona victòria consecutiva, aquest cop per vint-i-dos punts de diferència (73-51) contra La Salle Horta. Encara que no va ser un partit perfecte, l’equip va demostrar que està millorant molt, tant pel que fa a l’atac (amb cada cop més jugades col·lectives, de passar i tallar, i amb cada cop més criteri a l’hora de finalitzar, i més contundència), com, sobretot, pel que fa a la defensa (en aquest sentit es va notar moltíssim la bona feina als entrenaments). 

El més important, però, és que els jugadors van saber mantenir la intensitat i la concentració durant tot el partit, també quan eren a la banqueta. Es nota que cada partit que juguen el disfruten més; l’única manera de passar-s’ho bé jugant a bàsquet és fent-ho a tope. Cal seguir treballant molt durant la setmana per seguir millorant i seguir gaudint els caps de setmana. No ens conformem! Seguim!