Círcol 58 – CB Vilassar de Mar 60

El 15è partit de la fase regular del júnior 1 deixa novament bones sensacions, aquest cop visitava el pavelló de pomar el C.B Vilassar de mar. El partit va ser competit en tot moment i podia haver caigut de qualsevol de les dues bandes, malauradament va a tornar a sortir creu. Malgrat el resultat final, va servir per a confirmar les sensacions ofertes per l’equip la jornada anterior.

El primer període va començar amb situacions un pèl forçades en atac per als locals i que eren contestades amb cistella per part visitant, (2-7 al minut 6). Dos triples consecutius del Círcol permetien ajustar el marcador i arribar al final del quart empatats (11-11). Els segons 10 minuts començaven amb bons atacs locals però amb massa errades en defensa i es mantenia la igualtat (24-25 al minut 17). El final del període aquest intercanvi de cistelles es va aturar, cap dels dos equips encertava a anotar, i només el C.B Vilassar de mar era capaç de sumar des del tir lliure per arribar al descans amb 7 punts de diferència (24-31).

Al tornar dels vestidors, es va tornar a un intercanvi de cistelles que no afavoria gens els interessos badalonins si el que volien era reduir la diferència en contra, bons atacs, però massa concessions en defensa, així s’arribava al minut 30 amb 9 punts d’avantatge per als visitants (38-47).

Fins al moment la dinàmica i el ritme del partit era clarament favorable al Vilassar, però al darrer quart tot va capgirar-se, el Círcol va ajustar molt millor la defensa i va seguir amb les seves bones accions ofensives per a empatar el parit a 55 a 2 minuts del final. El millor encert en els tirs lliures pels del maresme els va permetre endur-se la victòria (58-60), després que a l’última acció del Círcol el tir de tres per a guanyar el partit no entrés.