• UE HORTA 65 – 67 Círcol
  • Victòria in extremis del Sènior A a la pista de UE.Horta, cuer de la competició i que encara no coneix la victòria, després de remuntar 7 punts a falta de 2:20 per finalitzar el partit.
  • El Círcol visitava la pista del cuer amb les baixes d’Alex Medio, Alfredo Rodríguez i Roger Castillo, i Raúl Castillo va jugar alguns minuts amb problemes al tormell.
  • Les baixes en el joc interior eren patents, i això ho va aprofitar l’equip barceloní per dominar la pintura pràcticament durant tot el partit. El primer període començava amb avantatge local (19-16) gràcies a situacions d’1×1 i l’encert exterior (2 triples). L’Horta feia el camp gran i deixava molts espais per l’1×1 que van aprofitar. El Círcol per contra no aconseguia sumar amb facilitat, la defensa local era molt agressiva i no concedia bàsquets fàcils. El segon període va mantenir el guió, però els locals no aconseguien agafar avantatge al marcador fins als darrers 30 segons, just quan el Círcol manava per 1 punt el locals van anotar 7 punts seguits, incloent un triple de mig camp sobre la botzina que els donava 6 punts d’avantatge (35-29).
  • A la represa el Círcol va conseguir neutralitzar l’avantatge, i amb un parcial de 8-15 va capgirar el marcador al final del període: 43-44. La defensa va millorar considerablement i el control de rebot va permetre trobar situacions de contraatac per pujar el ritme de partit. El darrer quart va ser de bojos, durant els primer minuts el marcador es va mantenir amb petites diferències per ambdós equips, però a falta de 5 minuts els locals van tenir 3 minuts de gran encert que van propiciar un parcial de 9-0 per marxar de 7 punts a falta de poc més de 2 minuts pel final del partit. El Círcol va reaccionar demanant un temps mort que va marcar un punt d’inflexió al partit, doncs els nostres van ser capaços de reduir les diferències a 1 punt a falta de 22 segons pel final. En aquest moment, el Círcol va cometre una falta ràpida per disposar d’una darrera possessió que els permetés empatar o guanyar el partit. L’Horta va errar els dos llançaments, i amb una penetració marca de la casa de Quim Forteza (autor de 7 punts als darrers 2 minuts, claus per la remuntada) el círcol
  • capgirava el marcador 65-66 a falta de 5,2 segons. Els locals van perdre la pilota al treure de banda i el Círcol va sentenciar des de tir lliure.
  • Victòria important tot i les baixes que permet al Círcol mantenir la 4a posició i empatar amb Grup Barna a la 3a plaça. La propera setmana el Círcol rep la visita del C.B. Viladecans.