• ABB Bufalà 52 – Círcol 56
  • Segon partit de la fase regular. Veníem de descansar, el que significava que havíem tingut una setmana més per preparar el partit. Jugàvem el dissabte a les 17:30. Sabíem quins eren els errors del partit anterior; a més a més durant aquestes dues setmanes havíem treballat a molt bon nivell, tractant de desfer-nos dels mals hàbits de treball que arrossegàvem des de la fase prèvia.

  • Comencem el partit molt ficats, agressius en defensa i molt creatius en atac, amb poc encert fins la meitat del quart. És aleshores quan enllacem un parcial de 0-9 i els rivals demanen temps mort. El temps mort ens frena però tampoc els és suficient per donar-li la volta, l’avantatge es manté. El quart acaba 12-18.

  • En el segon quart tornem a arrencar molt bé, però passats els primers quatre minuts patim una desconnexió que fa que ells trobin la confiança que necessitaven per capgirar el matx. Aleshores anàvem 15-21, tot segui igual, però en els últims 6 minuts el parcial va ser 15-2. Un parcial demolidor, els dos temps morts demanats per nosaltres no van servir per frenar aquesta dinàmica, estaven crescudíssims. Aquest parcial desperta certes tensions a la banqueta i fa que marxem al vestidor 30-23, el quart acaba 18-5.

  • A la xerrada al vestidor només em limito a mostrar un càlcul i a preguntar una cosa. El càlcul era que si guanyàvem el tercer i el quart període de sis punts, igual que al primer, guanyaríem el partit de 5. La preguntar va ser si es veien capaços de repetir el primer quart. La resposta va ser unànime, sí. Després ells es van quedar sols al vestidor, durant dos minuts, per arreglar el que havia passat a la banqueta abans del descans.

  • El tercer quart mostra un canvi en l’actitud, sortim motivats i units. Ells surten amb un nivell de confiança insòlit, dinàmica que frenem amb un parcial de 0-12, gran feina de tot l’equip, a l’atac, a la defensa i a la ban-queta. El quart acaba millor del que s’havia previst 7-15. L’electrònic mostra 37-38 i ens queden 10 minuts per acabar la feina.

  • A l’últim quart ells surten a per totes, com era d’esperar, i en tres minuts ens havien avançat al marcador, 45-42. Nosaltres no baixem els braços i els tornem el parcial, queden 4 minuts i estem empatats a 47. Una gran feina defensiva ens permet que en els següents dos minuts, aproximada-ment,  ells no anotin. A falta de minut i mig guanyàvem de 7 (47-54). El partit ja estava ben encaminat però una badada final ens va fer patir més del compte, ja que ells trobaven moltes opcions en atac però no aconseguien convertir. El partit acaba 52-56.

  • Aquest partit ha estat una bona recompensa al treball fet durant l’últim mes. Ha estat una victòria molt patida i treballada, sobretot a la segona part, el que la fa més satisfactòria. Aquest ha estat el millor partit de la temporada, hem marcat el camí a seguir.