• Círcol 65 – UB Sant Adrià 72

  • Gran partit del Cadet B davant d’un gran equip, un any més gran i molt superior física i tècnicament.

  • Els resultats previs del UBSA més el fet que el Círcol portava més d’un mes sense disputar cap partit de lliga podien fer pensar que seria molt complicat competir el partit per part del Círcol, però els jugadors van oferir la seva millor versió, realitzant un gran esforç durant els 40 minuts i realitzant el millor partit del que portem de temporada. Cal destacar que, per primer cop en tota la temporada, el Cadet B es presentava al partit amb l’equip al complet, fet molt important per poder mantenir durant tot el matx una intensitat molt alta.

  • A l’inici de partit el Círcol va patir per aturar el referent interior dels de Sant Adrià, que aprofitant la seva corpulència aconseguia bàsquets relativament fàcils aprop de cistella. Gràcies a les poques pilotes perdudes aquest quart i a situacions amb bona circulació de pilota, l’equip tancava els primers 10 minuts tan sols 1 punt per sota (18 – 19).

  • Els dos equips sabien que havien d’ajustar la defensa, augmentant responsabilitat en 1×1 i pujant les línies defensives, produint-se moltes més pèrdues pels dos equips i obtenint menys opcions clares de cistella. Els contactes també van ser més grans i els dos equips van anar molt a la línia de tir lliure en aquest quart. El resultat al descans era de 31 – 32.

  • L’UBSA va sortir molt fort del descans, corrent molt bé la pista i dividint amb molta agressivitat i verticalitat. El seu bon treball darrere feia molt complicat al Círcol poder anotar en els primers minuts del segon període. Així, els visitants marxaven de 9 punts al marcador. El Círcol, veient els problemes que tenia per anotar en estàtic, va augmentar la intensitat defensiva, el que l’hi va permetre controlar millor el rebot defensiu i també recuperar pilotes, el que es va traduir en situacions de contraatac molt clares que van saber aprofitar, finalitzant el quart 18 – 22 i amb un dèficit al marcador de només 5 punts (49 – 54).

  • Igual que a l’inici del tercer període, en el darrer els visitants van començar amb molta força, marxant d’11 punts. Quan semblava que el partit podia estar sentenciat, els jugadors locals van seguir creient en la seva feina i van anar reduint el marcador poc a poc, arribant a l’últim minut amb un sol punt de desavantatge (65 – 66). En aquest punt es va notar l’experiència del UBSA, que va prendre millors decisions i va estar molt segur des del tir lliure, sumant una victòria molt suada.

  • Felicitats a tots els jugadors pel seu gran compromís i esforç. Després d’algunes victòries amb un regust amarg per no fer les coses el millor possible, aquesta derrota ens ha de deixar un gran sabor de boca i fer-nos veure que si tots treballem amb ambició, concentració, sacrifici i companyerisme som un equip molt més competitiu.