Agrupació Esportiva Teià 39 – Círcol 41

Dissabte passat el júnior 1 del Círcol Catòlic visitava la pista del Bàsquet Teià en el partit corresponent a la 17ª jornada de la fase regular. Poca qualitat en el joc, joc imprecís i molt desconcert durant els 40 minuts per totes dues bandes fet que explica el pobre marcador final de 39-41 pels Badalonins.

El primer quart, les bones accions defensives del Círcol amb moltes pilotes recuperades no va reflectir-se al marcador per les precipitacions a l’hora de solucionar les situacions d’avantatge (8-10). Els 10 minuts següents els visitants van mantenir el bon nivell defensiu, fins a 5 vegades el Bàsquet Teià va ser incapaç de llançar a cistella en els 24seg reglamentaris de possessió, però l’encert i la paciència en atac del Círcol no milloraria massa, tot i així arribarien al descans amb 9 punts d’avantatge (12-21). Les sensacions dels primers 20 minut eren que el Círcol no havia sabut aprofitar el seu bon treball en defensa per a sentenciar el partit.

La segona meitat va tenir un bon inici visitant que ampliava la diferència als 12 punts al minut 4 (15-27). A partir d’aquí les defenses alternatives locals van aturar en sec el joc badaloní, entrant en un moment de joc boig amb moltes pilotes perdudes que eren castigades amb cistella, així la diferència s’havia esvaït al final del període (26-29). L’inici de l’últim període no semblava que hagués de canviar la dinàmica i els vermells es van situar al davant en el marcador a 6 minuts del final (32-30). La diferència arribaria fins als 5 punts al minut 38 (39-34). Dos tirs lliures i una cistella fàcil després de dues bones defenses visitants tornaven a ajustar el marcador a falta de 40 segons (39-38). A l’atac següent el Bàsquet Teià perdia la pilota amb encara 24 segons per jugar, el Círcol anotaria un triple que capgirava el resultat, malgrat que encara quedaven 9 segons per al final, els locals no van anotar.

Si la jornada anterior l’últim tir per a guanyar no va entrar, aquest cop va sortir cara i el júnior 1 va poder sumar la quarta victòria de la temporada. La segona en els últims 3 partits.