Sese 60 – Círcol 42

Derrota a la complicada pista del Sese, on un parcial inicial de les visitants ha estat clau per no tenir pràcticament opcions al llarg del xoc. Un 12-0 de sortida, donava molta confiança a les locals, i malgrat una tímida reacció nostre després de temps mort, arribem al final dels primers 10 minuts 19-4. Al segon quart, aconseguim desactivar les locals, que tan sols anoten 10 punts en tot el quart, incloent-hi un triple al darrer segon del període. Coincidint ambla bona sintonia defensiva, enllacem els millors minuts nostres de tota la tarda, recuperant moltes pilotes a la pressió, amb encert exterior (3 triples) per arriar al descans tan sols 7 punts per sota.

A la represa, mai vem tenir opcions. Estira i arronsa constant que decantava la balança per les locals, que cada cop eixamplaven més les diferències, ja que cada vegada que realitzavem un petit parcial per apropar-nos, concediem algun regal en forma de pilota perduda, que ens deixava totalment sense opcions. Finalment, derrota justa per 18 punts, i temps per reflexionar del mal primer quart, on la diferència ja era de 15.