• Círcol 54 – CB Premià de Dalt 66

  • Tercer partit d’aquesta segona part de la temporada. Jugàvem a la Plana a les 10:30, un camp de luxe i esperàvem fer un partit a la alçada. Veníem de fer un molt bon partit a Bufalà i d’entrenar força bé.

  • Comencem el partit molt distrets, defensem amb ganes però cometem errors greus que ells, sense massa esforç, castiguen fent bàsquet. Arrisquem massa en el camp ofensiu, el que suposa que ens superen fàcil i ataquen amb superioritat, no fem el balanç defensiu, no defensem els talls, etc. A tot això s’hi suma la falta d’encert. El quart acaba 11-21.

  • En el segon quart, per evitar que ens superin tant fàcilment o que ens agafin amb el balanç sense fer, plantegem una defensa a mitja pista. Aquesta defensa ens permet estar més a sobre i evitar més bàsquets fàcils per part seva.  Ells enllacen un parcial de 0-8, que per sort, després de demanar temps mort, no només no va a més, sinó que els tornem un parcial 7-0. El quart acaba més ajustat (11-14), però seguim arrossegant la diferència del primer quart. Marxem al vestidor 22-35.

  • A la xerrada al vestidor només tractem de recordar que necessitem defensar si volem seguir vius al matx. Si seguim cometent aquests errors, ells seguiran anotant fàcil. Necessitem ser molt més forts en defensa, aleshores ens començarem a trobar més còmodes en atac.

  • El tercer quart és un constant estira i afluixa. Ells no sumen tant fàcil però segueixen amb molt encert, es trobaven en un nivell de confiança altíssim. El període va ser una seqüència de parcials 0-6, 5-0, 0-10, 5-0. El quart el perdem 10-16. L’electrònic ja reflexa un desavantatge de 19 punts (32-51), si volem lluitar per la victòria hem de donar-ho tot. Tornem a defensar tota la pista per tractar d’imprimir el ritme que ens agrada.

  • A l’últim quart sortim a per totes, en 8 minuts som capaços de retallar la diferència de 19 a 9 punts, el parcial va ser de 18-8. En aquest moment, ells, que havien arribat a aquest punt sense gran oposició per part nostra, són capaços de fer una petita empenta per a falta d’un minut i mig, aproximadament, ampliar l’avantatge a 12 punts i lligar el partit. El quart va acabar 22-15; resultat final 54-66.

  • Aquest partit ha estat una bona cura d’humilitat; hem treballat bé, però no lo suficient. Si vols donar el màxim, has de treballar al màxim. Hem de seguir treballant.