Círcol 73 – El Recanvi – Maristes Ademar 60

Victòria treballada en el derbi de La Plana que vem disputar la matinal de dissabte. Partit on hem anat de menys a més, tot i un bon inici on hem sortit concentrats. Poc a poc, però, ens hem anat apagant, i d’unfavorable 10-9, hem passat al 11-17 del final de quart. Al segon període, la història no canviava, nosaltres adaptats a un ritme de joc alt, no trobavem la conexió defensiva que ens permetés còrrer, i tampoc tancavem el rebot en situacions d’error del rival. L’Ademar, agafava un aventatge de 12 punts al descans.

Després de 10 minuts per a la reflexió, coincidim en que necessitem donar tots, el màxim al darrera, i jugar en equip al davant per tirar endavant, el partit i tota la temporada. Al tercer quart, milloren molt les nostres sensacions, aconseguim correr, recuperar pilotes en la pressió i inclús, tanquem prou bé el rebot després de defenses llargues i intenses. Tot i això, el talentós equip visitant, s’aprofita de la seva qualitat, per seguir manant al marcador, aconseguint diversos punts després de bones defenses nostres. Iniciem el darrer quart 7 punts a sota, però dominant el ritme i marcant una línia defensiva altíssima que ens permet, poc a poc, anar retallant diferències al marcador fins arribar a empatar-o a falta de dos minuts. En aquell moment, el nostre alt encert des de la línia de 6,25 i de tir lliure decanta la balança al nostre favor, per endur-nos un partit molt treballat per part nostre. Tan sols destacar el parcial de la segona meitat (20-15 i 29-9), un +25 favorable, on en podem destacar els 24 punts encaixats que reflecteixen el bon treball darrera.