CB Tanino Cerdanyola 41 – Círcol 77

Primera victòria del Cadet B del Círcol a la segona fase, en un partit molt irregular i millorable.

Els primers minuts la sortida de l’equip va ser excel·lent. Molta intensitat defensiva, bons relleus i anticipació permetien recuperar moltes pilotes. Una gran circulació de pilota feia que cada atac acabés amb situacions de tir alliberades, situant un increïble 0 – 13 al minut 3 de partit. Les primeres rotacions de l’equip no van entrar a la pista amb la mateixa ambició i concentració que els seus companys, fet que va permetre als locals recuperar-se i guanyar la resta de període, finalitzant el primer quart amb un resultat de 10 – 19.

En els següents deu minuts, els jugadors del Círcol van realitzar un bon atac estàtic, amb molt encert des de la línia de 6,25, però amb molt poc ritme de partit, ja que la manca de defensa d’1 contra 1 i el poc control del rebot defensiu no permetia treure ràpid el contraatac. Això va fer que els locals anotessin 14 punts en aquest quart, una xifra clarament millorable. El resultat a la mitja part era de 24 – 42.

Després de parlar al descans tots els aspectes a millorar, l’equip enlloc de fer un pas endavant el va fer enrere, realitzant un pèssim tercer quart. Cap control del ritme de joc, moltíssimes imprecisions en finalitzacions fàcils fallades, pèrdues de pilotes no forçades, desconnexions defensives i molts més errors que van fer perdre el quart per un paupèrrim 10 – 8.

Els locals creien en les seves opcions després de començar el quart període amb un parcial de 5 – 2, situant-se a 13 punts de diferència. A partir d’aquest moment, el Círcol va despertar, va recordar què ha de fer per poder ser competitiu i va tornar a realitzar el joc dels primers minuts de partit. Concentració i intensitat defensiva, agressivitat ofensiva, bona circulació de pilota i aprofitar situacions de superioritat. La conseqüència va ser un parcial de 2 – 25 en els 7 últims minuts de partits, finalitzant el partit amb un resultat de 41 – 77.

Després d’un excel·lent partit la setmana anterior davant del líder, treballant al màxim durant els 40 minuts, aquesta jornada l’equip va fer un pas enrere, tornant a ser irregular en esforç i concentració, elements en els quals sempre s’ha de ser constant.

Aquesta pròxima setmana l’equip afronta un cap de setmana molt exigent, jugant dissabte contra el Cadet A del AE Minguella, un rival ja conegut de la primera fase i diumenge jugant contra el Cadet B del Tecla Sala, un altre gran equip que va guanyar al Círcol la temporada passada en les fases de nivell A.

Esperem en aquests dos partits veure la millor versió de l’equip.