Círcol 67 – 70 Viladecans

El primer equip va patir la segona derrota de la temporada a La Plana davant el CB Viladecans en un partit on els visitants van portar el ritme de joc i l’encert durant gran part del partit.

El primer quart començava amb molta anotació i poca defensa (14-14 minut 4), però els nostres van pujar el llistó defensiu i va posar el partit de cara amb un parcial de 10-1 que donava 9 punts d’avantatge al final dels primers 10 minuts: 24-15. Però al segon període, la defensa zonal va posar en problemes als de Frances Castellet, que veiem com la diferència s’esvaïa en un mal quart (9-19) que els feia anar un punt per sota al descans: 33-34.

A la represa, el partit va començar ajustat, els visitants tallaven qualsevol possibilitat de contraatac amb falta, i amb Ruben Cintas i David Haro com a referència començaven a ampliar la diferència fins a 9 punts, 50-59. Després de temps mort, els locals van capgirar el marcador i eren capaços de posar-se, 62-60 a falta de 5 minuts pel final. Després de dos contraatacs errats que podien ampliar la diferència, els visitants tornaven a posar-se per davant. A partir d’aquí, frec a frec el darrer minut, on el Círcol va errar fins a 4 tirs lliures que no els permetia capgirar el marcador. Finalment, amb 3 segons i després de dos tirs lliures convertits per Ruben Cintas, el Círcol perdia per 67-70, la jugada després de temps mort no va servir per empatar i el marcador no es va moure.

La propera jornada, el Círcol es desplaça a la pista del Lluïsos de Gràcia, Dissabte 20:00.