Entrem de ple al mes de febrer a la secció de bàsquet del Círcol amb una jornada molt positiva pel club amb, entre altres ítems, 6 derbis amb 6 equips diferents de la ciutat de Badalona: Maristes, Cultural, Salesians, Llefià, Badalonès i Natzaret. Repassem com han anat els derbis i la resta de la jornada.

  • Aquests són els resultats de la jornada.

  • Resultats Círcol 7-8 de febrer

  • El Cadet A obria el foc a la jornada Círcol, dissabte a primera hora, a La Plana amb derbi davant Maristes. Durant bona part del duel, els de Gerard Castro, Ferran Martí i David Aldabert van anar a remolc del rival. Amb un efecte acordió, el Círcol no podia posar-se al capdavant, que veia com les distàncies al marcador s’acostaven i s’allargaven contínuament. A meitats del darrer període, els blancs apreten marges i, amb 2 triples consecutius, passen a liderar el partit. Ja no ho deixarien de fer fins al final. A base de tirs lliures, fruït de faltes i una tècnica a la banqueta rival, el Círcol sentencia el primer derbi de la jornada, cap el seu favor. Una dada significativa que explica la victòria: els 24 punts encaixats pel Círcol en tota la segona part, i els 45 punts anotats en els últims 20 minuts, que denota la bona feina al darrere i les bones sortides al contraatac posterior.

  • Cadet A - Maristes

     • Victòria del Cadet A al derbi amb Maristes

   Tot seguit, a l’altre cantó de La Plana, a la pista de patinatge de Sant Josep, l’Escola de Bàsquet del Círcol, i concretament, l’equip dels Petits, participava en una nova Trobada d’Escoles on van disputar un partit amb la Cultural. Un cop més, es va viure un gran ambient on els més petits de la secció s’ho van passar molt bé i van demostrar les seves primeres passes en el món de la cistella.

  • Escola de bàsquet - Cultural petits

    • Nou partit dels petits de l’Escola de Bàsquet davant la Cultural

   Mentrestant a la pista del Coll, al districte d’Horta de Barcelona, el Mini A queia clarament en un fluix partit dels badalonins. 

  • Dues cites coincidien, a Badalona, el migdia de dissabte. D’una banda la contundent victòria del Preinfantil femení davant el Mollet al Màgic, en un excel·lent partit en totes les facetes de joc, de les de Lluís Alarcón i Sergi Pérez. 

  • D’altra banda, la derrota del Mini B a la pista dels Salesians. Els de Jordi Garcia i Aleix Rubio van fer una gran primera meitat on, fins i tot, van arribar a dominar en alguns quarts. Després d’arribar igualats al descans, a la represa, els Salesians, dirigits per Guillem Carmona, jugador del Sots25 A del Círcol, van comandar el partit i van trencar el partit. Tot i l’esforç, el Círcol va acusar el cansament de jugar en una pista molt gran, cosa que no estan acostumats. En global, hem de felicitar l’equip per la bona feina que està fent i la seva evolució creixent, dia rere dia.

    • Salesians - Mini B
    • Derrota del Mini B al derbi a la pista dels Salesians
  • Al pavelló del CN Sabadell, el Premini queia per només 2 punts davant el líder i deixant molt bones sensacions. Moltes felicitats.

  • Tarda de dissabte intensa, amb molts partits amb participació Círcol. La majoria, fora de casa.

  • A la pista del SESE, derrota del Júnior femení. Al Virrei Amat de Barcelona, les noies de Gerard Castro i Patrícia Mata van veure com un parcial de sortida de 10-0 i un posterior 19-4, resultat parcial del primer acte, condicionava la resta de l’encontre. Amb bones accions defensives, saltant al 2 contra 1 i podent córrer, el Círcol va poder retallar diferències a l’electrònic fins als 7 punts cap al final del segon quart. Malauradament, però, el SESE va tornar a distanciar-se del marcador, per guanyar amb certa claredat.

    • SESE - Júnior Femení
    • Derrota de les Júnior a la pista del SESE

   Bones notícies al Maresme i a Osona. A Teià, el Júnior 1 es va endur el partit, in extremis, de tant sols dos punts. Va ser un partit igualat fins a la mitja part. A l’inici del tercer període, el Círcol, amb un +12 al seu favor, té un primer intent de trencament de partit, que els maresmencs aborten, tornant a igualar el partit. Als últims instants, amb 39-38 en contra, el Teià perd la pilota i el Círcol anota el triple decisiu que els condueix a la victòria. Moltes felicitats.

    • Teià - Júnior 1
    • Victòria ajustada del Júnior 1 a Teià

   A la mateixa hora, a la complicada pista del Tona, valuós triomf de les Sènior Femení, en un molt bon partit de les de Sergi i Xavi Garcia, que encadenen la segona victòria consecutiva en aquests dos primers partits de la segona volta.

  • Ben entrat al capvespre, el Sots25 A va fer un dels partits més complerts de la temporada a La Plana. Contra el Pedagògium va dominar el partit en tot moment, estan molt encertats tant des de la pintura com des de l’exterior.

    • Sots25 A - Pedagògium
     • Gran victòria del Sots25 A a casa davant el Pedagògium

    Començàvem el dissabte amb un derbi i encetàvem diumenge amb un altre. A Llefià, l’infantil de Jaume Lleal, Roger Rubio i Ramon Domeng visitava el conjunt taronja. El Círcol va ser superat en tot moment per uns llefiencs més concentrats i encertats.

  • A La Plana doble cita matinal. Primer amb el Cadet 1 que s’estrenava en aquesta emblemàtica pista, com a local. El Premià de Dalt, rival del conjunt de David Aldabert i Bernat Rojo, va dominar durant 30 minuts arribant a guanyar de 19 punts al final del tercer parcial (32-51). A l’últim, el Círcol va iniciar una remuntada que en 7 minuts va aconseguir posar-se a només 7 punts dels maresmencs. Les diferències es van estabilitzar al final i el Premià va aconseguir el triomf davant d’un Cadet 1 que va acabar el partit amb millors sensacions de les que el va començar.

  • Cadet 1 - Premià

   • Derrota del Cadet 1 a La Plana davant el Premià de Dalt

   Posteriorment vam tenir derbi a la Sots21 Preferent. Círcol i Badalonès van protagonitzar un derbi desigual des del salt inicial. I és que el Círcol es va mostrar molt superiors als Dimonis. Van jugar un partit molt regular i sòlid, on van gaudir de fins a 23 punts de màxima avantatge.

    • Sots21 Preferent - Badalonès
    • Gran victòria del Sots21 Preferent al derbi amb el Badalonès

   La matinal de diumenge ens deixa també la victòria del Cadet B al Cerdanyola, a domicili, en un partit irregular. Els d’Andreu Lladó, Jordi Rull i Gerard Castro van marcar les primeres diferències als 5 minuts de partit. Però els vallesans van reduïr el marge just abans del primer recés. Al segon quart, a base de triples, el Círcol trenca el partit arribant a la mitja part amb un +18 al seu favor al marcador. A la tornada de vestidors, el Círcol va baixar la concentració i va fer que el Cerdanyola fins i tot guanyés el tercer parcial. A l’últim, els badalonins recuperen el bon to i amb un 7-27 al darrer quart s’enduen el matx. La setmana que ve, serà intensa per l’equip ja que dissabte visitaran el Minguella, a Països Catalans, en partit aplaçat de la primera jornada de la fase regular, i l’endemà diumenge, rebran, a Països Catalans, al Tecla Sala, en partit avançat de la cinquena.   

  • Els Cadets Femenins del club, tenien partit a fora i van tornar a casa amb victòries i bones notícies. El B, a Sant Celoni, va guanyar ajustadament a la pista de la població del Vallès Oriental. D’altra banda, el Cadet Preferent tenia un compromís difícil a la pista de l’Almeda de Cornellà que van solventar amb més feina que els 16 punts al marcador reflecteix. I és que tot i els 20 punts de diferència favorables al Círcol, al final del primer quart, l’Almeda es va mostrar lluitador en tot moment. A més, les d’Artur Grau, Maria Carreras i Ferran Viladomat van haver d’afrontar bona part de la resta del partit, condicionades per l’acomulació de faltes de les seves jugadores interiors. Aquest fet va fer que les del Baix Llobregat reduïssin la diferència, fins als 12 punts i l’aguantéssin, fins al tram final del partit on el Círcol va tornar a fer-se amb el control del partit.

  • Almeda - Cadet A FemeníGran victòria de les Cadet Preferent a la pista de l’Almeda

  • A Badalona, la tarda de diumenge l’obria l’últim dels 6 derbis del cap de setmana. A Països Catalans, Sant Andreu de Natzaret – Sots25 1. El Círcol va vèncer de 8 punts. Els locals van començar més centrats que els de Santi Rodríguez, agafant els primers marges a l’electrònic. Gràcies a la superioritat al rebot ofensiu, el Círcol s’entona i iguala l’enfrontament just al final del primer acte. Tot seguit el matx s’iguala i no té un amo clar. No és fins al darrer quart, que sembla que el Círcol trenca definitivament el partit on, gràcies a tres triples, es posa 10 punts per sobre del Natzaret. Però, els locals reaccionen i s’arriben a col·locar a només un punt. Amb un bàsquet, una pilota perduda pel Sant Andreu i els tirs lliures, certifiquen la victòria pel Círcol al derbi badaloní de la jornada al grup 5 a la Territorial Sots25 masculina.

  • I a La Plana, amb el descans del Sènior B, vam tenir doble sessió amb els partits del Sènior A i del Júnior A.

  • En una nova jornada al Grup 2 a la Regal Copa Catalunya, el Sènior A va perdre amb el Viladecans i talla una ratxa de tres victòries consecutives. El partit no va començar bé pel Círcol que va anar a remolc als primers compassos del partit. Quan semblava que el Círcol agafava el to del partit i el començava a dominar, el conjunt del Baix Llobregat fa un parcial de 0-9 i marxa al descans amb un punt favorable al marcador. A partir d’aquí, el duel s’iguala i és incert. El Viladecans comanda al marcador amb rendes curtes. Tant, que el final del partit es decideix pels llançaments des de la línia de tirs lliures, que fa decantar la balança pels visitants. La setmana que ve, el Círcol té un difícil compromís davant d’uns dels capdavanters de la Lliga, el Lluïsos a la pista de la Plaça del Nord del districte de Gràcia de Barcelona.

  • Sènior A- ViladecansDerrota del Sènior A, a casa, davant el Viladecans

  • El Júnior A tancava el cap de setmana amb victòria contra el SAFA Claror de Barcelona. Va ser un partit fluix per ambdós conjunts, tant a nivell de marcador com a joc mostrat. Tot i que al descans, el Círcol dominava de 8 i semblava que agafaria finalment la batuta, a la represa, el SAFA, iguala el matx. No és fins als darrers tres minuts del partit, que gràcies a bones accions defensives i als tirs lliures, que l’equip de Ricard Santiago, Gerard Puerto i Aleix Sanchez van certificar la victòria. 

  • En resum, de nou, hem viscut una nova jornada molt positiva pel Círcol, ja entrats de ple al mes de febrer, on hem viscut fins a 6 derbis amb el Círcol com a protagonista.

  • Fins la setmana que ve.

  • Salut i cistelles.