Basket Almeda 57 – Círcol 73

Partit molt disputat i treballat on el resultat no reflexa el gran treball que es va haver de fer per endur-nos el partit. La primera part es va jugar amb molta intensitat, però això va fer que erréssim en fer que tiressin molts tirs lliures i així anessin sumant punts poc a poc. A més, al segon quart, per problemes de faltes ens vam quedar sense cap jugadora interior, així que vam haver de jugar molts minuts amb 5 petites. Tot i això es va marxar al marcador, de manera que s’anés al marcador amb una diferència de 20 punts.

A la segona part vam seguir amb problemes de faltes amb les jugadores interiors, això sumat al fet que elles van estar molt encertades i nosaltres desencertades en situacions mitjanament còmodes, va fer que reduissin la diferència fins a 12 punts. Als minuts finals però, vam aconseguir tornar a eixemplar l’escletxa al marcador, fins el resultat final.

Malgrat en certs moments no tinguéssim un joc especialment fluid, va ser un partit molt treballat i on es va haver de lluitar molt.