La dansa és la protagonista aquesta tarda al Círcol. 
Dansa i tradició es dónen la mà gràcies a l’Esbart Dansaire de Rubí.
 
DANSA - Som i Serem
“L’Esbart Dansaire de Rubí és una entitat cultural amb 83 anys d’història que avalen la seva experiència en la producció i presentació d’espectacles, en la conservació del llegat cultural del nostre país i en la difusió de les tradicions catalanes.

El seu nou espectacle, Som i Serem, fa un repàs de la dansa tradicional a través de dues parts: “Miratges” ens qüestiona sobre els nostres orígens. La nostra identitat a través del ball pla de nova planta, la sardana, les corrandes de l’exili i la tria d’una pàtria. “Places i envelats” ens recorda com ha estat fins ara la nostra festa per palesar què volem que continuï essent.”
Avui, doncs, torn per la dansa a Badalona. 
A partir de 2/4 de 7, l’ESPAI A ocupa el Círcol!