• CESET 77 – Círcol 64

  • Bon partit global del Júnior Interterritorial masculí a la pista d’un rival directe com el CESET gironí, malgrat la derrota

  • Tot i això vam sortir adormits. El conjunt gironí va arribar a gaudir d’una màxima diferència de 12 punts al final del primer període (23-11), gràcies a la bona tasca d’un dels seus homes interiors.

  • Anant a una projecció de més de 90 punts en contra, el Círcol va reaccionar canviant el plantejament defensiu. La dinàmica va seguir fins als darrers minuts de partit. Fins al moment el Junior on va fer un parcial de 25-42 en 20 minuts, del 10 al 30. En molts minuts vam estar per davant l’electrònic.

  • Al darrer quart i en especial als darrers minuts ens vam coŀlapsar en atac i vam perdre el control del rebot, propiciant que els gironins capgiressin la truita i s’enduguessin un partit on el marcador es va fer ampli pels tirs lliures finals anotats del CESET en un intent del Círcol de retallar marges.

  • En global bon partit on de nou la mala sortida i la manca de constància en moments claus ha evitat la victòria, que s’ha merescut el CESET.

  • Caldrà treballar més i recalcar els aspectes que ens fan fer perdre molts cops partits. D’altra banda, felicitar-los de nou per la bona actitud a pista i la capacitat de reacció

  • Ànims i a pel Vic, la setmana que ve a Osona