Lluïsos de Gràcia 86 – 84 Círcol

El sènior A va caure per dos punts de diferència a la pròrroga, tot i disputar del darrer llaçament que va sortir de dins la cistella, a la complicada pista dels Lluïsos de Gràcia, segon classificat a la lliga.

El partit començava amb un triple d’Alex Medio que donava el primer avantatge als nostres, però a partir d’aqui durant poc més de 6 minuts el Círcol no va poder anotar i el marcador reflectia un 15-3 preocupant. Els locals defensaven amb intensitat i aprofitaven la superioritat física per controlar el partit i posar moltes dificultats a l’atac badaloní. Els nostres van reaccionar després de temps mort, i varen ajustar el marcador al final del primer període: 19-14. Els visitants ja havien agafat la mida al partit i amb un parcial d’inici de 0-12 capgiraven el marcador i agafaven una renda de 7 punts (19-26). Els locals, de la mà de Francesc Pla i Oriol Pla, s’enganxaven de nou al marcador, i eren capaços de capgirar-lo abans del descans per arribar amb 6 punts d’avantatge: 34-28.

A la represa el partit s’iniciava amb encert local, dos triples tornaven a obrir una escletja que complicava el partit als de Francesc Castellet. Però amb alternances defensives el Círcol frenava l’encert local i ere capaç de mantenir-se viu al matx, arribant al final del 3r període amb el mateix desavantge (parcial 20-20). El darrer quart va ser, tot i que ningú ho hauria dit, un gran quart pel Círcol. Els locals tornaven a sortir molt forts i amb una defensa dura i encert ofensiu obria una escletja important al marcador a falta de 5 minuts pel final del partit, +13 amb un Círcol que no aconseguia anotar amb fluidesa. Però la lluita es va mantenir fins al final, i minut a minut la diferència s’anava reduïnt, els locals perdien efectius a la pintura per faltes i el Círcol ho aprofitava per buscar situacions a prop de cistella de la mà de Roger Castillo (19 punts) i Alfredo Rodríguez (13 punts), des de la línia exterior Andreu Lladó i Quim Forteza ajudaven amb 2 triples molt importants per arribar al darrer minut amb opcions. A falta de 3,5 segons i amb 74-71 a l’electrònic, el Círcol disposava de 2 tirs lliures. Roger Castillo va errar el primer i va llençar el segon a fallar per a que Joel Temprano agafés un rebot providencial que va treure a 6’75 on Quim Forteza, després d’una finta al defensor sensacional, anotava un triple increïble sobre la botzina per empatar el partit.

El Círcol, esperonat per la remuntada semblava que es podria endur la victòria, però l’ofici dels locals no donava peu a que els nostres agafessin avantatge al marcador. De nou, a falta de 19 segons i amb 86-84 el Círcol disposava de la darrera acció per empatar o guanyar el partit, però el llançament d’Andreu Lladó va sortir de fins i la victòria es va esvaïr.

La propera setmana el Círcol rep la visita a La Plana del CB Castellbisbal, actual líder del grup 2 de la REGAL Copa Catalunya.