• Jornada escapçada aquest segon cap de setmana de febrer per les diferents festes de Carnaval. Així doncs les categories de Promoció, (fins a Júnior) van gaudir d’una jornada de descans. Jornada que es va aprofitar per disputar-se els partits ajornats al seu dia. Com és el cas de l’Infantil, la doble jornada pel Cadet B, que va posar-se al dia al derbi amb Minguella, corresponent a la primera jornada de la fase regular i; va disputar el partit del Tecla Sala, avançat a la cinquena jornada de la setmana que ve. A part, les Cadet B femení també van avançar feina i van disputar el partit de la cinquena jornada de la setmana que ve. Repassem com ha anat aquesta jornada, reduida en quan a partits però no exempta d’emoció.

 • Aquests són els resultats de la jornada
  • Resultast 14-15 de febrer
 •  

  • Dissabte l’infantil obria foc a la jornada de Carnaval en partit aplaçat, al seu dia davant el Frederic Mistral de Barcelona, que es presentava a La Plana amb només 7 jugadors. Malgrat tot, però, durant els 4 primers períodes, els visitants van estar dins del partit i van competir. Al final, els de Jaume Lleal, Ramon Domeng i Roger Rubio van agafar el to al partit i van vèncer, amb certa comoditat, gràcies en bona part als 11 triples transformats pel Círcol.

  • Tot seguit, les Cadet B femení van fer un altre molt bon partit contra el Tona i van aconseguir una victòria molt solvent. És la segona consecutiva de l’equip de Jaume Lleal, Roser Franquesa i Clara Navarro.

  • Doble jornada pel Cadet B masculí. Dissabte es posava al dia, disputant el derbi de primera jornada a Països Catalans, davant del Minguella, aquest cas com a visitant. Derrota justa en un partit poc intens, amb moltes pilotes perdudes i on la defensa no va estar bé. Malgrat el resultat ajustat, tret d’un 0-4 inicial el Minguella sempre va dominar al marcador, aprofitant-se dels errors del Círcol. El Círcol sempre va tenir a tir el conjunt blau, però mai va ser capaç de tombar el rival. L’endemà, a Països Catalans, i com a local, els d’Andreu Lladó, Jordi Rull i Gerard Castro, avançaven partit de la cinquena jornada, davant el Tecla Sala barceloní. Amb només 8 efectius, la imatge del Círcol va millorar respecte la jornada anterior, però, una vegada i una altra, l’equip va topar amb la tancada defensa visitant. Això va fer que el Círcol sumés la segona derrota consecutiva en dos dies. Molts ànims i a seguir treballant. 

   • Minguella - Cadet B
   • Derrota del Cadet B al derbi amb el Minguella al primer partit dels dos que tindria l’equip aquesta jornada
  • La tarda de dissabte va estar farcida d’activitat i partits per la secció a domicili. Derrotes del Júnior masculí Interterritorial i del Sènior B, a Girona i a Tona respectivament.

  • D’una banda a la capital del Ter, el Júnior queia a la pista del CESET, rival directe a la classificació. Un cop més, l’equip de Ricard Santiago, Aleix Sànchez i Gerard Puerto va pecar d’irregularitat i d’una mala sortida. Al primer quart, l’equip perdia de 12 punts. Durant els següents 20 minuts, el Círcol va oferir la millor cara. Amb un canvi defensiu, va travar l’ofensiva rival, va remuntar i es va posar per davant. Als darrers minuts del partit, però, els badalonins es van bloquejar a nivell ofensiu. Fet que ho va aprofitar el CESET per capgirar la truita i endur-se el matx per 13 punts, marge ampli fruit dels tirs lliures finals.

   • CESET - Junior A
   • Derrota del Júnior A a Girona, a la pista del CESET

   A Tona, el Sènior B va caure a la complicada pista osonenca en un mal partit dels de Sergi Garcia i Oriol Bosom, que es va desencallar al segon temps.

  • I a Gràcia, partidàs en majúscules el que van oferir Lluïsos i Círcol, en una nova jornada a la Regal Copa Catalunya. Un gran partit a la part alta de la classificació, i en una pista, que és un fortí pel conjunt barceloní. El Sènior A no va començar bé el partit a la Plaça del Nord. A 1 minut d’acabar el primer període, l’electrònic reflectia un 16-8. Al final dels primers 10 minuts 19-14. Era el preludi de la reacció que els de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín van protagonitzar. En els següents minuts, el partit es va igualar. Fins i tot, els badalonins van arribar a tenir un petit coixí de punts al seu favor, que els graciencs van retallar. Al final del partit, amb 74-71, pels Lluïsos, el Círcol força la pròrroga amb un triple sobre la botzina. Al temps extra, es manté la igualtat. I amb 86-84 als darrers instants, el Círcol torna a tenir la pilota per forçar una segona pròrroga. Però, malauradament, aquesta darrere bola fa la corbata sobre la cistella local i surt escopida. Derrota final. Una llàstima. Tot i això, el Círcol va deixar una grandiosa imatge a la complicada pista de Gràcia i encara amb optimisme la visita del líder Castellbisbal, la setmana que ve a La Plana. Sort.

   • Lluïsos - Sènior A
   • Derrota del Sènior A, a la pista del Lluïsos, a la pròrroga

   L’endemà, diumenge, tota l’activitat es centrà al matí, comptant l’esmentat Cadet B – Tecla Sala.

  • No marxem de Gràcia, on, al carrer Sardenya, a tocar del camp de futbol de l’Europa, el Sots25 A jugava amb el Gaudí  Triomf solvent de 20 punts dels de David Manzanares en un molt bon partit.

  • També vam tenir un doble duel Círcol – Joviat La Salle Manresa. A Badalona i a la capital del Bages. Poca cosa van poder fer les Júnior de Gerard Castro i Patrícia Mata, a La Plana, on van ser clarament dominades per les visitants.

  • Molt millor van anar les coses per les Cadet Preferent al Vell Congost de Manresa on van derrotar al Joviat, això si, de forma ajustadíssima. Només 4 punts van separar ambdós equips. Davant de, fins el moment líder de la Lliga, les d’Artur Grau, Maria Carreras i Ferran Viladomat, van mantenir un frenètic cara a cara amb el conjunt bagenc, que semblava trencar-se al tercer quart, gràcies a una bona sortida de vestuaris, que va fer que el Círcol marxés de fins a 14 punts a l’electrònic, a inicis del darrer període. El Joviat, però, va reaccionar i va tornar a fer del duel un intens frec a frec que es va resoldre a favor del conjunt badaloní.

  • Tornem a La Plana, on després del partit de les Júnior, el Sènior femení derrotà a La Garriga, rival que havia derrotat al conjunt de Sergi i Xavi Garcia a l’anada, en un fluix partit d’ambdós equips i que sempre va ser dominat pel Círcol. Va ser un partit lent i pesat que no es va segellar definitivament fins a meitats del darrer període, després d’un primer intent de trencament a meitats del tercer període que no va reeixir.A Casagemes, triomf ajustat, de tan sols 4 punts, del Sots25 1 davant el 3 Viles. Fluixa primera part i millora ostensible a la segona per aconseguir sumar aquest important triomf. 

   • Sènior A - La Garriga
   • Victòria del Sènior femení, a La Plana, davant La Garriga

   I a Pomar, el Júnior 1 va perdre clarament amb el Premià de Dalt.

  • I fins aquí el més destacat d’una nova jornada a Can Cartrons. Un nou cap de setmana de Carnaval basquetbolístic amb segell Círcol.

  • Fins la setmana que ve

  • Salut i cistelles