CB Vic – Universitat de Vic 84 – Círcol 80

Molt mal partit del Júnior masculí Interterritorial a la capital de la comarca d’Osona. Un cop més vam sortir adormits a la pisra i els locals van marxar ràpidament del marcador.  

Però en aquest cas no hi va haver reacció i si el Círcol va poder acostar-se el marcador va ser fruït de les pròpes errades del Vic. 

Després del descans, mateixa tònica, i màxima diferència al marcador pel Vic (61-49). No és fins als darrers 5 minuts que el Círcol aconsegueix enllaçar bones accions de joc i agafar la tònica per vèncer el partit.

Però a les acaballes del matx van ressorgir els errors i la mala dinàmica i els osonencs van tancar el partit amb una victòria merescuda.

En global, va ser un partit molt fluix d’ambdós equips i on el Vic va saber aprofitar millor els errors del seu rival. Per la nostra banda, cal tornar a fer una bona setmana d’entrenament, remarcar la qualitat i el nivell de l’equip, que és molta, i esperonar-los de cara el partit de diumenge que ve amb el Martinenc

Sort i ànims nois