• Círcol 95 – 89 CB Castellbisbal
  • Excel·lent i merescuda victòria del Sènior “A” davant el líder del grup 2 de la REGAL Copa Catalunya, el CB Castellbisbal, per 95 a 89, en un dels millors partits dels de Francesc Castellet i Santi Rodríguez aquesta temporada.
  • El partit va començar amb un Castellbisbal molt entonat ofensivament, atacant la cistella local amb accions d’1×1 i tirs de 6’75 que els permetia dominar el marcador, anotant un triple sobre la botzina de final de quart per agafar la màxima renda del partit 18-25. La reacció local va arribar, i gràcies a una millor defensa el Círcol va ser capaç de retallar diferències al marcador. La bona feina defensiva i una major fluidesa ofensiva, buscant situacions d’avantatge a prop de cistella, mantenia a ratlla als visitants, arribant al descans amb un desavantatge de només 4 punts: 38-42.
  • A la sortida de vestidors, el signe del partit va canviar i amb un Raúl Castillo dominant ambdues pintures (especialment la defensiva on la referència visitant #4-Fígols no era capaç de trobar situacions còmodes en atac), els visitants mostraven dubtes en el joc i errors que els nostres aprofitaven per donar caça al marcador. Amb el pas dels minuts els de Francesc Castellet igualaven el partit, de nou buscant situacions d’avantatge aprop de cistella i treient faltes a jugadors de refèrencia del Castellbisbal. Però va ser als darrers minuts del període quan el Círcol va explotar, i amb 4 triples consecutius combinats amb un nivell defensiu excel·lent (parcial 28-20), agafaven una renda de 4 punts al final del període: 66-62. El nivell ofensiu es va mantenir al darrer període (29 punts) i tot i que els visitants van plantejar una defensa al límit, els locals no van deixar escapar un partit en que van anotar 57 punts als darrers 20 minuts, gràcies al bon encert en el tir exterior i en els tirs lliures.
  • Destacar el bon partit d’Enric Nogales (15 punts, 7 rebots i 8 faltes rebudes, 23 Val) i Joel Temprano (16 punts amb 1 únic llançament errat i 6 rebots per 22 de val). també fer menció a la lesió que va patir Quim Forteza al final del partit, esperem que no sigui res greu.
  • La propera jornada el Círcol es desplaça a la pista del UB Sant Adrià, Dissabte a les 19h.