• Círcol 74 – Bàsquet 3 Viles 70

  • El Círcol rebia a Casagemes el passat diumenge el Bàsquet 3 Viles. Un equip que ja va derrotar els nostres a l’anada a Sant Vicenç de Montalt en un partit força igualat i on el Círcol va arribar carregat de baixes. Aquest cop va ser l’equip maresmenc que es va presentar amb moltes baixes, la qual cosa no va impedir que competissin durant tot el partit i tinguessin opcions d’endur-se la victòria en un partit força igualat.

El primer quart va començar d’una forma immillorable pels nois del Círcol, que de la mà d’un inspirat Carles Martí amb dos triples pràcticament consecutius i un 2+1 i dues cistelles de Guillem Fonollà començava a eixamplar la diferència inicial del partit amb un gran parcial de 15 a 2. El conjunt de Santi Rodríguez va signar un gran quart amb un gran ritme i intensitat que després no seria capaç d’aguantar en els següents períodes. Es tancava el quart amb un resultat de 25-14 que podia donar a pensar que seria un partit un xic més plàcid.

Però la cosa no va ser així, i el segon quart va ser el 3 Viles qui va estar més encertat. Sobretot des del perímetre on van anotar fins a quatre triples. El Círcol sempre va anar per davant al marcador i va entrar al darrer minut amb un 41-32 però un triple al final dels maresmencs va deixar l’electrònic en 41-35 per enfilar els vestidors.

A la represa el Círcol va sortit endollat i va tornar a posar terra de per mi al marcador en els primer compassos de quart, 49-40 a mitjan període, però aleshores l’equip es va desendollar automàticament i el 3 Viles de la mà d’un gran Viñallonga etzibava un parcial de 0-11 que feia capgirar el marcador 49-51. El Círcol però va saber reaccionar, tirant de caràcter i saber fer i en tres minuts feia un parcial d’11-2 de la mà de Jaume Benajiba i Ferran Casolivé que tornava a deixar el marcador en mans dels locals a la fi del quart: 58-53.

L’inici del darrer quart va semblar que el Círcol no hauria de patir al final, perquè seguint amb l’anotació dels exteriors que anotaven amb facilitat com a les acaballes del tercer quart, va ser un bàsquet d’en Pere Tomeu que va posar una diferència de dotze punts pel Círcol. 67-55 a falta de cinc minuts. Però torne-m’hi, només set punts anotats en fins el final del partit va fer que el 3 Viles retallés la diferència fins els quatre punts finals i anotant triples i sobretot tirs lliures va impedir que el Círcol s’endugués el triomf sense patir més del compte.

Anotadors: Héctor F. (2), Pere T. (8), Carles M. (14), Enric A. (4), Ferran C. (10), Guillem F. (4), Daniel E. (5), Jordi Q. (8), Jaume B. (13), Josep G. (6). 6 triples: 3 Carles M., Enric A., Daniel E. i Jaume B.

Setmana vinent partit a la pista del Goodfellas a Santa Coloma. Volem la dotzena!