• AE Minguella Citroen Automoció Badalona 53 – Círcol 83 
  • Cinquena jornada d’aquesta segona part de la temporada. Jugàvem a casa, però aquest cop com a visitants i contra un equip molt conegut. Durant la passada setmana havíem entrenat molt bé i esperàvem jugar també bé.

  • Comencem el partit molt ficats, gran millora respecte altres partits, i des del començament ataquem molt bé i defensem millor. Per sort, aquesta bona defensa és recompensada amb falta d’encert per part dels locals. Gràcies a la brillant actitud de tots els jugadors, el quart acaba 10-22.

  • En el segon quart, seguim amb el mateix ritme. Molt ficats en defensa i llegint molt bé en atac. Jugàvem en equip i gairebé sempre obteníem un avantatge clar. En defensa ens movem com un bloc, defensant l’1c1, parlant molt i fent bones ajudes quan eren necessàries. Gràcies a això marxem al vestidor 19-40.

  • A la xerrada al vestidor només parlem d’una cosa que ens estava castigant massa, els blocs directes que feia servir l’equip rival; expliquem com actuar davant aquesta situació. I la resta del temps la dediquem a evitar que la concentració i la motivació s’esvaeixi.

  • El tercer quart és pot dividir en dues parts molt ben diferenciades, fins al minut 6 seguim amb la mateixa dinàmica i guanyem 53-22; a partir d’aquest moment es presenta la desconnexió que tant temíem i els quatre minuts restants el parcial resultant és 12-19, per sort teníem un bon marge però el quart acaba 22-25, baixada important a nivell defensiu.

  • A l’últim quart, tot i que ja guanyem de 24 (65-41), volem recuperar les sensacions de la primera part. Sortim a per totes i sabem que això passa per defensar millor, i així ho fem. Nosaltres fem 18 punts, però ells es queden amb 12, gran feina al camp defensiu. El partit acaba 53-83.

  • Aquest partit ha estat una bona recompensa pels entrenaments de l’última setmana; hem treballat bé, i el que és millor, hem fet el que fins ara semblàvem incapaços de fer, sortir concentrats des del minut 0.