• CB Grup Barna 51 – Círcol 55

  • Victòria molt patida, en un camp vertaderament complicat, la del partit que vam disputar el dissabte per la tarda.

  • El partit va començar molt igualat, seguint el guió previst podríem dir. Fins el minut sis el partit consistia en intercanviar cistelles; a partir d’aleshores no som capaços de tornar a anotar, i encaixem un parcial de 6-0. La falta d’anotació no venia provocada únicament per la bona defensa de l’equip rival, hi va tenir molt a veure la precipitació amb la que atacàvem, volíem guanyar el partit quant abans millor, i aquest no es guanyaria així, s’hauria de treballar durant 40 minuts, aquesta precipitació ens fa acabar el període perdent de 5 (12-7). El segon quart l’encarem amb les idees més clares en atac, però sembla que el fet de dedicar-nos més a l’atac ens impedeixi estar centrats en defensa. La facilitat amb la que ens superaven al camp defensiu i el poc balanç que fèiem després de fallar, va provocar que encaixéssim molts bàsquets en inferioritat numèrica. Marxem perdent de 9 a la mitja part (29-20).

  • Després de 10 minuts per a la reflexió, coincidim en que necessitem donar tots, el màxim al darrera, i jugar en equip al davant per tirar endavant, el partit; sabem que, per sort, només perdem de 9 i el partit no està ni molt menys perdut.

  • Al tercer quart, milloren molt les nostres sensacions, ja que tot i que només fem 11 punts ells en fan 10, feina excel·lent a la pista del darrera. Tot i això, al quart període, el talentós equip local, s’aprofita de la seva qualitat per tornar a ampliar el marge al marcador, aconseguint diversos punts després de bones defenses nostres. Queden 4 minuts i perdem de 12, demanem temps mort i deixem clar que si hem de perdre, ho volem fer lluitant fins al final, no baixant els braços a falta de mig quart per jugar. Sembla ser que allò era el que els jugadors necessitaven sentir perquè van sortir amb tot i a per tot, vam encadenar un parcial de 0-9 i a falta de 3.9” perdíem de 3. Demanem un altre temps mort, tracem el pla a seguir; no hem arribat fins aquí per deixar-ho estar sense intentar-ho. Dibuixem una jugada, per intentar el triple. L’aconseguim sobre la botzina! En aquell moment, tots els jugadors entren a la pista per celebrar-ho. Tot i això, necessitem seguir concentrats, ens queden cinc minuts per davant per acabar d’enllestir la feina. La pròrroga és molt travada, per ambdues parts, no obstant, el nostre joc d’equip ens permet treure més punts des de la línia de tir lliure. Al final el partit acaba 51-55. Un partit molt treballat en el que el rival ens ho ha posat molt complicat. Ara bé, el premi mereixia tot el patiment, i és que el bàsquet per forçar la pròrroga l’havia fet un, però el partit l’havíem portat fins allà entre tots. Gran feina d’equip.