• Jornada molt positiva, la d’aquest cap de setmana, tant a nivell de joc, com de resultats. Des dels més petits als més grans del bàsquet del Círcol ens han portat bones noves.

  • Dissabte, a Casagemes, la gran jornada pel Círcol, s’obria amb un triplet de victòries i de molt bon joc dels equips més petits de la secció.

  • Victòria solvent i excel·lent joc desenvolupat pel Premini de Clara Navarro, Roger Marcos i Júlia Riera que va derrotar a l’Alisos barceloní, tancant marcador. Bona manera per encarar la setmana que ve el derbi amb Maristes, de nou, a casa.

  • Seguim amb les bones notícies a la categoria Cadet. El Cadet A va derrotar al Grup Barna a domicili, a la pròrroga. Una pròrroga que va forçar el conjunt badaloní, remuntant 12 punts en 3 minuts, després d’un duel igualat i amb un triple sobre la botzina. Al temps extra, els tirs lliures van arribar a ser decisius. D’altra banda el Cadet 1 va ser l’amo i senyor del derbi a Casagemes, a casa del Minguella, el qual va dominar en tot moment i va derrotar de 30 punts, en un gran partit dels de David Aldabert i Bernat Rojo, que van plantejar un joc elèctric i dinàmic. És el reflex de la bona setmana d’entrenaments que van fer.

   • Victòria solvent del Mini A amb el Centre Catòlic de L’Hospitalet i gran partit del Mini B davant el Cabrera, a qui va derrotar, en una nova mostra de l’evolució positiva que segueix l’equip.
   • L’Infantil A va fer el millor partit de la temporada davant el Gaudí barceloní, a qui va derrotar fent un joc excel·lent, exercint un bon treball i amb molt bona actitud i que ha de marcar la línia a seguir pel futur.

   Molt bones notícies pel Preinfantil femení que va guanyar al Canovelles, en un molt bon partit dels de Lluís Alarcón i Sergi Pérez.

  • A la Plana, les Cadet Preferent obrien el diumenge amb una victòria solvent davant el Sant Fruïtós, equip que va baixar del grup 1 de la Preferent, al final de la fase prèvia. El conjunt d’Artur Grau, Maria Carreras i Ferran Viladomat va comandar el partit en tot moment, però no és fins després del descans, que trenca definitivament el partit al seu favor. La clau de la victòria la trobem en la pujada de línies defensives que va dificultar encara més, que les bagenques desenvolupéssin el seu joc. El Círcol recuperava ràpidament la pilota propiciant posteriors contraatacs.

   • Cadet A femení - Sant Fruitos

   Victòria del Cadet Femení Preferent davant el Sant FruitósEl Sots21 Preferent va derrotar al Reus Deportiu, just després del partit del Sènior A. Partit poc brillant i sense continuïtat en el joc, que es va compensar en un bon últim quart, on el Círcol va millorar.

   • Malauradament, el Júnior A no pot ser partíceps d’aquesta jornada amb tantes victòries i bon joc pel Círcol. A Vic, els de Ricard Santiago, Gerard Puerto i Aleix Sànchez, van caure a la pista del conjunt ososnenc, en un mal partit on va mancar tensió, sobretot en l’aparta defensiu, es van cometre molts errors, i no es va saber aprofitar les errades rivals, en moments on els badalonins podrien haver capgirat el partit. Al final del partit, quan semblava que la dinàmica canviava, el Círcol va tornar a cometre dues errades greus que el Vic va aprofitar per endur-se el matx. Molts ànims. 
  • El Sots25 1 va derrotar a l’Olympic Goodfellas a Santa Coloma

  • I si hem tingut triplet de victòries dels equips més petits del Círcol, els més grans, els tres Sèniors de la secció també van sumar triomfs.

  • A Vilatorta, les Sènior van fer el millor partit de la temporada per derrotar a domicili, i per 8 punts, al conjunt osonenc.

  • Amb molta solvència i rotunditat, el Sènior B va vèncer a un Manlleu que va donar moltes facilitats. Domini des del minut 1 i grans diferències al marcador, bona part gràcies a la bona defensa pressionant, que impedia que els osonencs passessin de mig camp, i a un gran encert des de la línia de 3. 

   • Sènio B - Manlleu

   • Solvent victòria del Sènior B davant el Manlleu

  • I el Sènior A va donar un cop a la taula de la classificació de la Lliga en derrotar al Castellbisbal, el líder del Grup 2 de la Regal Copa Catalunya. Partit ajustat als primers compassos del partit, sempre, dominat pel conjunt vallesà, molt encertat des dels 6’75. Posteriorment, el Círcol reacciona i s’arriba al descans amb només 4 punts en contra (38-42) i podent aturant l’ofensiva rival. A la tornada de vestidors, es capgira la truita i el Círcol comença a dominar, plantejant un joc elèctric, ràpid i jugant a un marcador alt, (entre els dos equips es van anotar 176 punts), amb domini del joc interior i bons percentatges d’encert des de fora. A manca de 3 minuts pel final, amb un 91-80 al marcador, diferència màxima, el Círcol segella la victòria. Un triomf molt valuós i important que omple de moral al conjunt de Francesc Castellet, Santi Rodríguez i Sandra Veguín, de cara a pròxims compromisos, com els de la setmana que ve a la pista de l’UBSA.

   • Sènior A - Castellbisbal
   • El Sènior A va derrotar a La Plana al líder Castellbisbal

    Acabem el resum de la jornada amb dos apunts de l’actualitat de la secció, més enllà de la jornada del cap de setmana.

  • D’una banda, informar-vos que ja estan obertes les inscripcions pel Campus de Setmana Santa de la Secció de Bàsquet del Círcol Catòlic del 2015. Per segon any consecutiu, se celebrarà a L’Hospitalet de l’infant, dintre de les instal·lacions de la Residència Esportiva Àster. La gran novetat és la sortida, l’últim dia de Campus, a Port Aventura. Trobareu tota la informació del Campus als díptics, a la Secretaria del Círcol en horari d’oficina i enviant un mail a basquetcircolbdn@gmail.com

   • campus 1
  • Per altra banda, en els prolegomens del Sènior A – Castellbisbal va tenir lloc un acte ple de simbolisme i emotivitat: l’entrega de la bandera del senyor Jordi Duran, que ens va deixar fa pocs dies, al Círcol. El “Rosset”, com se l’anomenava al senyor Duran, va ser soci de l’entitat i treballador de l’empresa Cotonifici. Ell va ser qui va gestionar els contactes amb els caps de l’empresa perquè aquesta fàbrica, dedicada al tractament del cotó, patrocinés la secció de bàsquet del Círcol. Amb el Cotonifici com a patrocinador principal, el Círcol va viure els seus anys més daurats. I en aquests anys, una bandera sempre va estar present, en aquests anys de glòria: el 1981, en la celebració del Campionat d’Espana Júnior, la festa pel Campionat d’hivern de la temporada 1981-82, superant a Madrid i Joventut, i en la participació del club en diverses Copa Korac, la segona competició del bàsquet europeu darrere la Copa d’Europa, a inicis dels anys 80.

  • D’aquesta manera tanquem una jornada molt positiva pel Círcol i on ens felicitem tots plegats per aquest fet, desitjant que ben aviat vinguin jornades tant bones com aquesta.

   • Bandera
   • Toni Forteza, president del Círcol Catòlic, mostrant la bandera a l’afició que es va reunir a La Plana, diumenge passat

   Aquesta bandera, que representa una part molt important de la història del Círcol va ser deixada en herència, pel seu propietari, el senyor Duran, a l’entitat. Aquest diumenge, com diem, just abans del partit del Sènior, la bandera va ser entregada, per part de la filla del senyor Duran, al Círcol, en un acte molt emotiu que serveix per homenatjar a un il·lustre soci i a una de les èpoques més glorioses de la història del bàsquet del club.

  • Fins la setmana que ve

  • Salut i cistelles