Club Bàsquet Olympic Goodfellas 61 – Círcol 70

Partit disputat el passat diumenge a les quatre de la tarda al bonic i oblidat pavelló del Raval de Santa Coloma de Gramenet davant un equip situat a la part baixa de la taula classificatòria però que lluita i competeix tots els partits i aquest no en va ser una excepció. De ben segur que donaran alguna sorpresa el que resta de lliga.

El primer quart fou una mica atípic, el Círcol va sortir concentrat i intens però no va ser fins el minut vuit que aconseguia la primera cistella en joc, un triple de la mà de l’Enric Abenoza i la segona cistella en joc i última, seria un dos més u d’en Daniel Esteban, un de molts, que signaria el millor partit amb la samarreta del Círcol. La resta de punts del primer període arribarien des de la línia de tir lliure, i és que els nois d’en Santi Rodríguez llençarien fins a catorze tirs lliures amb un bon percentatge, deu de catorze. L’equip rivaltan sols anotaria un parell més de bàsquets en joc i el resultat al final dels primers deu minuts era de 13-15.

El segon quart començava amb un triple d’en Daniel Esteban, però el segon quart estaria marcat per la igualtat al marcador, mostra d’això és que al minut vuit de període el resultat era de 27-27. El Goodfellas es posaria per davant amb un triple que era contestat immediatament per una cistella de Jordi Querolt. Dos bàsquets de Jaume Benajiba i un darrer d’Héctor Feliz, tornaven a posar el Círcol per davant per arribar al descans amb la mínima avantatge: 32-33. Partit correcte on potser el poc encert exterior no acabava de fer que el Círcol marxés al vestidor amb una renda més gran.

A la represa el Círcol va sortir amb les piles encara més carregades i un triple inicial de Josep Gasull i sis punts gairebé consecutius de Ferran Casolivé ajudat per un ben retornat Jordi Ferro, feien que la diferència al marcador fos notable. 39-50 a mitjan quart.Aleshores el Goodfellas només seria capaç d’anotar una cistella en joc i la resta de punts serien de tirs lliures concedits per la defensa del conjunt badaloní que va regalar algunes faltes tot saben que es trobava en bonus. Un bàsquet final de Guillem Fonollà deixava el marcador final en un 45-56.

El quart quart sempre va estar dominat pel Círcol, que a falta de tres minuts dominava per deu punts el partit però el conjunt colomenc no es rendiria i amb dos bones accions es posava a cinc a manca de dos minuts per jugar. Aleshores tornaria a aparèixer la mà de Josep Gasull des de la línia de 6’25 per tornar la tranquilitat al conjunt badaloní i segellar així una victòria més que suada pel Círcol. Al final descencert als lliures que podrien haver eixamplat la diferència final a l’electrònic. 61-70 i la dotzena a la butxaca.

Aquest diumenge el Círcol rep un dels líders del grup, l’Amunt Bàsquet d’Arenys, en un partit que es jugarà diumenge al matí al pavelló de Pomar i on s’espera que el Círcol planti cara i sigui capaç de doblegar un dels dos equips que lidera de manera intractable la classificació juntament amb l’Argentona. Diumenge a les 11 a Pomar!!

Anotadors: Jordi F. (5), Héctor F. (6), Pere T. (4), Ferran C. (7), Carles M. (5), Enric A. (5), Guillem F. (6), Daniel E. (16), Jordi Q. (2), Jaume B. (6), Josep G. (8). 5 triples: 2 Josep G., Enric A., Daniel E. i Ferran C. Tirs lliures: 23/39 –> 59%